2777
2789
عنوان

پیکر تراشی و ابدو کی انجام داده راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 22 پست
سلام بهتون درخواست دوستی دادم  منم میخوام پیکرتراشی انجام بدم.. میشه تجربه تون از عمل رو بگید ...

سلام عزیزم 

درد سه روز اول زیاده کم کم کم میشه تا دو هفته کمک باید داشتهرباشید بلهرراضی بودم خیلی و اگه دوباره برکردم عقب انجام میدم دردشم با شیاف قابل کنترله فقط باید جایی برید که عملتون خوب بشه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم  درد سه روز اول زیاده کم کم کم میشه تا دو هفته کمک باید داشتهرباشید بلهرراضی بودم خ ...

ممنون از توضیحاتتون عزیزم❤️

چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

بعد از عمل وزن هم کم کردین یا فقط سایز؟

دستشویی و حمام رفتن بعد از عمل سخت نیست؟

و اینکه برگشت نداشته برای شما؟

ممنون از توضیحاتتون عزیزم❤️ چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین بعد از عمل وزن هم کم کردین یا فق ...

سلام عزیزم من وزن اونقدر اضافه نداشتم سه کیلو اضافه داشتم همون و کم کردم کاهش وزن در حد دو سه کیلو سایزمم از ۴۴ شد ۴۰ سه ماهه و نیمه فعلن عمل کردم ورم دارم برای برگشتم زوده الان نظر بدم چون تازه عمل کردم دسشویی تا یع ماه فرنگی بود حمام هم دفعه‌ی اول باید با کسی بری چون سرگیجه میگیری  درد هم تا دو ماه حدودن داری  ولی هی کمتر 

میشه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
2803
خودمم انجام دادم راضیم فقط یه کم شکمم ورم و کبودی داره 

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنین. منم میخوام انجام بدم. کسی رو نمیشناسم که تجربشو داشته باشه.ممنون میشم عزیزم

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن نداره  
سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنین. منم میخوام انجام بدم. کسی رو نمیشناسم که تجربشو داشته باشه.ممنو ...

باشه عزیزم قبول کردم

سلام عزیزم  درد سه روز اول زیاده کم کم کم میشه تا دو هفته کمک باید داشتهرباشید بلهرراضی بودم خ ...

سلام عزيزم

گفتي تزريق چربي ب صورتت داشتي راضي بودي عوارض داشت

ماندگار بود عرق كني از بين نميره؟

اينجا هوا خ گرمه

راستي ميشه چربي كسي ديگه ب صورت تزريق كرد؟

اسم دكتري ك برات تزريق چربي ب صورت و عمل ابدو كرد ميگي؟

الان راضي هستي از عملت؟

خييلي سوال پرسيدم🤕🙏

سلام عزيزم گفتي تزريق چربي ب صورتت داشتي راضي بودي عوارض داشت ماندگار بود عرق كني از بين نميره؟ ا ...

سلام عزیزم اره از تزریق چربی خیلی راصیم دوبلر بزنی ماندگاریش تا اخر عمره نه عزیزم با عرق از بین نمیره کرج تزریق چربی به صورتم ابدو هم تهران

2804