2777
2789
عنوان

هر کس دوس داره بیاد براش فال بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 266 پست
یکم از من  و زندگیم بگو لطفا...

در اینده دور متوجه میشی برای خوشبختی و موفقیت چه چیزی لازمه و اونو بدست میاری

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تو ک طبیبی چرا سر خودتو دوا نمیکنی https://www.ninisite.com/discussion/topic/7925728/میشه-حس-ش ...

عزیز جان لحن صحبتتون درست نیس

من با نرم افزار فال میگیرم و تازه نصب کردم من عقده ندارم مثل بعضیا همه مثل هم نیستن شمام قضاوت نکنی بهتره دل شکستن هنر نیست😘🌹

راجب این چ توجیهی دارین https://www.ninisite.com/discussion/topic/7898767/بیاین-ببینم-حس-ششم-دارم- ...

واقعا نمیدونم چی بگم به بعضیاتون عزیزان من با نرم افزار فال میگیرم و تازه نصب کردم من عقده ای نیستم که همه مثل هم نیستن دل شکستن هنر نیست قضاوت نکنیم🌹🌹

خانوما شرمنده اینو اول بگم که من با نرم افزاد فال میگیرم همینطوری گفتم سرگرم میشیم بعضیا هم درست دراومده یه نگاهی به تاپیک قبل بندازین متوجه میشین

من قصد سرکار گذاشتن هیچکسو نداشتم چون عقده ای نیستم و اینطوری تربیت نشدم و قصد بدیم نداشتم اما اینجا خیلیا بد برداشت کردن و دل شکستن کاری ندارم اما بگم که قضاوت کردن و دل شکستن هنر نیست شایدم کار من غلط بوده به هر حال من عذر میخوام دیگه هم تاپیک اینجوری نمیزنم معذرت میخوام بازم از همتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

میشه برای منم بگیری 

.

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 
اگه ارزویی داری فال میگه که خیلی بلند پروازی کردی اما سرانجام بهش میرسی🌹

همه رو ج دادی بجز من خوب منم بگو دیگه مرسی 

میخوام ببینم کی نقل مکان میکنم شهر خودم؟بعدشم زندگیم با همسرم چطور میشه خیلی مشکل داریم

دیگه نمیتونم جواب بدم به خاطر اینجور ادما که سریع قضاوت میکنن و دل میشکنن هزاران باز عذر میخوام از همتون😔😔❤❤❤❤❤❤

خانوما شرمنده اینو اول بگم که من با نرم افزاد فال میگیرم همینطوری گفتم سرگرم میشیم بعضیا هم درست درا ...

عزیزم قصدم دل شکستن نبود ولی باید میگفتی با نرم افزار میگیری خیلیا اینجا فک میکنن فال واقعی هست و ب حرف شما اطمینان میکنن ممکنه امیدی نا امید بشه یا هر چیز ده

باید اولش میگفتی خیلی جدی نگیرید

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
عزیزم قصدم دل شکستن نبود ولی باید میگفتی با نرم افزار میگیری خیلیا اینجا فک میکنن فال واقعی هست و ب ...

اره راست میگین تو تاپیک قبلیم گفتم بگین درسته یا ن میخواستم مطمئن شم که تقریبا واقعی از آب درمیاد ولی خب من شرمنده شما درست میگی ولی من هرگز قصدم بد یا سرکار گذاشتن و از این قبیل نبود