2777
2789

پسرم امسال پیش دبستانی هست ، سال دیگه میره اول ، مامان هایی که شرایط مارو دارن بیان تا با هم باشیم ، از پیش دبستان بگیم ، مدرسه ای که میخواین ثبت نام کنید ، لوازم التحریر چیا بخریم ، چه مدرسه ای ثبت نام میکنید ؟ واسه تابستون بچه ها چه برنامه ای دارید ؟ که درسهای پیش رو یادشون نره 

وزن شروع۸۲ ، وزن هدف ۶۰ کیلو ، من میتونم‌بهترین باشم با گروه بامداد خمار تاریخ شروع رژیم۲۲آذر۱۴۰۰......هدف اول ۷۵🔒....هدف دوم ۷۰🔒.....هدف سوم ۶۵🔒.....هدف چهارم ۶۰🔒

چه تاپیک خوبی منم سال بعد میره پیش دبستانی استرس دارم،اصلا تو جمع بچه ها نبوده ،از شانسشون کرونا اومد میگم نکنه بلد نباشه رفتارشو 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دختر منم اردیبهشت ۹۵ هستش

امسال پیش رو مجازی ثبت نام کردیم و می خونه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

پسر منم پیش دبستان تابستونم قرار بره کلاس فوتبال

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

سلام عزیزم♥

چقدر خوب که از الان به فکر  سال دیگه هستید. 

گلم اگر بچه ی پیش دبستان این موارد رو که میگم خوب بلد باشه کلاس اول هم شما هم بچتون راحته

صدای اول و صدای آخر

دست ورزی و تقویت عضلات دست

مداد درست دست گرفتن

حافظه دیداری و شنیداری و حساسیت شنیداری

خوب و منسجم صحبت کردن کلمات رو درست گفتن

اینا مهم هست برای ورود به کلاس اول

پسرمن پیشه 

پیش چند ؟

وزن شروع۸۲ ، وزن هدف ۶۰ کیلو ، من میتونم‌بهترین باشم با گروه بامداد خمار تاریخ شروع رژیم۲۲آذر۱۴۰۰......هدف اول ۷۵🔒....هدف دوم ۷۰🔒.....هدف سوم ۶۵🔒.....هدف چهارم ۶۰🔒
چه تاپیک خوبی منم سال بعد میره پیش دبستانی استرس دارم،اصلا تو جمع بچه ها نبوده ،از شانسشون کرونا اوم ...

پسر من امسال پیش هست و سال دیگه میره اول عزیزم 

دختر منم اردیبهشت ۹۵ هستش امسال پیش رو مجازی ثبت نام کردیم و می خونه

میشه بگید چه چیزهایی توی پیش دبستانی بهش یاد دادن ؟ آیا همه رو بلده ؟ 

پیش دبستانی سال دیگه میگه اول 

آنلاین کلاس دارن ؟ 

میشه بگید چه چیزهایی بهش یاد دادن ؟ 

من توی خونه بهش آموزش دادم و احتمالا تا قبل شروع مدرسه باهاش کار کنم 

پسر منم پیش دبستان تابستونم قرار بره کلاس فوتبال

چه خوب 

منم خیلی دوست دارم یه کلاس بفرستمش

چرتکه و زبان خیلی دوست داشتم بره 

با ، باباش فوتبال بازی میکنه ، ولی خودش میگه من کشتی بیشتر دوست دارم 😁

سلام عزیزم♥ چقدر خوب که از الان به فکر  سال دیگه هستید.  گلم اگر بچه ی پیش دبستان این مو ...

مرسی عزیزم 

صدآموزی فعلا این حروف رو باهاش کار کردم که بلد هست ( ب ، آ ، ت ، م ، د ، ر ، ز، ی ، س ، ش ، )  تازه اینا راحتاش هستن ، اونایی که هم صدا هستن رو نمیدونم چطوری باید توضیح بدم براش ....

جهت هارو بلده 

ریاضیش به نظرم تکمیله ( تا صد بلده بشماره ، تا ده بلده بنویسه ، چوب خط بلده ، اشکال رو بلده ، سودکو و ماز رو هم میتونه ، جمع و تفریق اعداد بالای ده براش سخته ، زیر ده رو کاملا حفظی انجام میده ) 

علوم و قرآن رو هم هشتاد درصدش رو یاد گرفته 

2810