2777
2789
عنوان

پسرم متولد مرداد ماه سال توده امسال باید به پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 43 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه تازه 5 سالشون میشه...بعید میدونم.پسر من شهریور 90 هستش.شهریور 95 که میشه 5 سالش.احتمالا اشتباه باشه
به بیابان شدم عشق باریده بود چنان که پای مرد در گل فرو رود .... پای من در عشق فرو می شد ...
ستانی از سال تحصیلی 90-89 اجباری است یا نه و آیا کودکان خود را به دوره پیش‌دبستانی بفرستند یا نه؟ اظهارات متناقض مسئولان نیز بر دغدغه و نگرانی خانواده‌ها افزوده است. معاون وزیر که تاکنون تاکید می‌کرد «امسال پیش‌دبستانی جزء آموزش رسمی نخواهد بود» یکباره اعلام کرده که «دوره پیش‌دبستانی از مهر‌ماه امسال اجباری می‌شود».اواخر تیر‌ماه پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به نقل از واحد مرکزی خبر نوشت: «طی دوره پیش‌دبستانی از ابتدای مهر امسال برای کودکان 4 تا 5 ساله در کشور اجباری می‌شود.» معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: پیش‌دبستانی از ابتدای سال تحصیلی جدید به‌عنوان یکی از دوره‌های رسمی آموزش و پرورش محسوب خواهد شد.پیش از این، معاون وزیر تاکید داشت: « پیش‌دبستانی جزء دوره‌های رسمی و تحصیلی آموزش و پرورش محسوب نمی‌شود و ثبت‌نام نوآموزان در این دوره اجباری نیست.»
https://t.me/sarabanoo991
دختر طفلی من تیر نوده،امسال میره کلاس اول،خیلی هم بازیگوش ولی خوب اینجا چهارسالگی نه صبح تا سه و نیم میرن پیش پنج سالگی هم میرن اول تو همین ساعت ها
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....