2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد همه چیزمو از چنگم دربیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 43 پست
خب وقتی پول داری چرا یه خونه نمیخری🤔

چون اونا دنبال اینن ک خودشون یه هزاری برا بچشون خرج نکنن زورم میاد هیچکاری نکردن همش منتظر پولای منن من یه ماشینم خریدم انداختم زیر پای شوهرم اونا هیجی

ب نظرت چرا بده با اونا شریک باشم ؟

خیلی بده اشتباه بزرگ زندگیت میشه اونا باید خودشون به فکر بچشون باشن نه تو رو بخوان دور بزنن 

اصلا شاید اتفاقی افتاد برا شوهرت اون موقع یه چیزی داشته باشی برا خودت میشی اقای خودت ولی اونجوری باید دستت جلوی اونا دراز باشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشو بفروشم دومیلیارد میشه

بااین مقداریه خونه بخر چرا شریک بشی؟ عمویی دایی کسی رابنداز جلو برادر ندارین؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ب نظرت چرا بده با اونا شریک باشم ؟

چون شراکت حتی با خانواده خودت هم بده چ برسه با قوم شوهر...شراکت خیلی بده خیلی نیم متر جا باشه ولی مال خودت

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
چون اونا دنبال اینن ک خودشون یه هزاری برا بچشون خرج نکنن زورم میاد هیچکاری نکردن همش منتظر پولای منن ...

داری توی زندگیت  زجر میکشی که اونا بهتون کمک نکردن؟

چه عقیده ی....

برو بفروش یه خونه بنام خودت بخر از ۲روز زندگیت لذت ببر

اونا برن به جهنم

چون اونا دنبال اینن ک خودشون یه هزاری برا بچشون خرج نکنن زورم میاد هیچکاری نکردن همش منتظر پولای منن ...

تو مال خودت بکن...شوهرتم بالاخره تو رو سوار میکنه خودت رانندگی یاد بگیر زندگی جفتتونه برو ی خونه بخر ب نام خودت بزار چشاشون درآد

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
نه میگم ک کسیو ندارم فقط همین زمینا

به هیچ وجه زیر بار نرو 

خواهرانه میگ بهت 

اصلااااا

بخدا الان داییم واسه 500 میلیون ی خونه پدری داره مامانمو جون به لب میکنه

اینا خواهر برادرن اینجورین

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  

این که اونا نمیخوان به پسرشون چیزی بدن به شما ارتباطی نداره پس حرصش رو نخورید، قرار نیست پدر و مادر مرد زن و بچشو تأمین کنن

اینم که شما زمین دارید هم به اونا ارتباطی نداره، اگه فکر می کنید آدم های قابل اعتمادی نیستن باهاشون شریک نشید و هر کاری دلتون میخواد بکنید برا خودتون بکنید

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
همشو بفروشم دومیلیارد میشه

۱خونه بخر خونه اپارتمان نه یه خونه باقیشم بذار بمونه همه رو نفروش یه روز شاید جدا شدی بچه هات بزرگ شدن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️