2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرد سرد ه

19756 بازدید | 148 پست

زن رو پیر میکنه   

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

من لباس و ارایشمو عوض کردم نشد.سعی کردم مهربونتر و خوش اخلاقتر باشم نشد.ساعتای مختلف شبانه روزو امتحان کردم نشد.خودم ازش درخواست کردم پسم زد.موضوع رو رک و پوست کنده گفتم نشد.با گریه گفتم نشد.با دعوا گفتم نشد.غذای گرم و محرک،ویتامین ای،زنجبیل و ....

حتی رفتیم پیش مشاور بدتر شد!

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم ایشون میل جنسی ندارن یا خیلی کمه یا اصلا تمایلات دیگه ای داره. کاریش نمیشه کرد، هرچی هم شما تلاش کنی همینه 

اینا چیزاییه که قبل ازدواج دو طرف باید در موردش باهم آشنا بشن و بدونن طرفشون چجوریه که بعدا به مشکل نخورن

هرچقدم آدم خودشو مشغول کنه نمیشه ک نیاز بدنی انسان سخته واقعا

اره مثل اینکه گشنت  باشه هی بگی بعد میخورم بعد بعد بعد تا کی بدن رو تو امپاس بزاری اخه 

بچه ها خوابم نمیادش شبا از بس فکر میکنم دیشب ساعت ۱۲خوابیدیم تا ۷صبح فقط خیال بافی و فکر منفی و مثت میکردم.اخرشم پا درد شدم گریه ام گرفت ساعت ۷ونیم خوابم بردش ساعت ۱۰امتحان داشتم و تا الان بیدارم اصلا حال روحیم خوب نیست چیکار کنم

نیلای