2777
2789
عنوان

اگه یه ادم موفق و پولدار باشید

123 بازدید | 15 پست

و برید در یه جزیره گیر کنید و اونجا همش مرد باشن و شما تنها زن اونحا باشید و کسی هم ندونه اونحا کجاست و شما کجایین و این حرفا و اون مرد ها هر چندوقت یکبار بلا های زیادی سرتون بیارن و دو انتخاب داشته باشید یا خودکشی یا چند ماه تلاش برای فرار که میدونید بعد چندماه صدرصد فرار موفق میشه و برمیرگردید به زندگی مرفع و پولداری تون حاضرید خودتون رو بکشید یا چند ماه تلاش کنید تا فرار کنید

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصور کردن گیر کردن خودم تو جزیره با کلی مرد راحت تر از پولدار تصور کردنم بود چرا؟

حالا که اومدی امضامو بخونی میشه برای بهبودی بیماریم دعا کنی؟هشت ساله درگیرشم 
اگه پولدار میبودم به خانواده‌هایی که میدونم وضع مالیشون خوب نیس کمک میکردم 

احنست اما فک کنم متن بالا رو نخوندی ؟ گفتم حاضرید خودتون رو بکشید یا فرار کنید اینطور که بعد فرار ادم خوشبختی هستید ایا در این صورت فرار بیشتر می ارزه یا خود کشی 

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)
2810