2777
2789
عنوان

حاضرید برای سه ماه که یکی از بزرگترین مشکلاتتون رو حل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 75 پست
سه  ماه طول کشید ؟"

هر ترمیش حدودا ۳ماهه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه چی شد برات پول به ارمغان اورد ؟

فعلا پول از جیبم کشیده خیلی ام فایده نداشته😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شرایط آوردن بچه چیه

من رفتم توی شهر خودمون گفتن اینجا پرورشگاه نیست باید دوباره برم بگردم  شرایطشو نمیدونم عزیزم فقط،یه چیزایی توی نت خوندم 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
بخاطر ک بچه نداری ناراحتی؟؟

نه فقط این بیشتر بخاطر اینکه برای همه چی باید جون بکنم و التماس خدا کنم و تلاش اخرشم فقط نشدن نصیبم میشه بخاطر اینکه منی که اینقدر درس خوندم چرا هرجا میرم مثه جذامی ها باهام رفتار میشه ولی کسایی که مدرک پایینتر من دارن قبولن چرا بعد 4 سال هنوز نتونستم تو کاسه بشقاب خودم غذا بخورم چرا باید بعد دو سال و هشت ماه انتظار باردار شم پوچ شه تا افتاد دوباره باردار شم و ایست قلبی کنه چرا باید بخاطر هزارو یه چی همیشه تحقیر بشم چرا هرکی به من پز میده دلمو میشکنه خدا بیشتر هواشو داره اینقدر چرا و شکست دارم که همه وجودم عقده شده از هیچی دیگه لذت نمیبرم هیچی هیچی

نه فقط این بیشتر بخاطر اینکه برای همه چی باید جون بکنم و التماس خدا کنم و تلاش اخرشم فقط نشدن نصیبم ...

سلام صبح اول هفته ت بخیر وخوبی 

منم  مدرک لیسانس دارم ایقد تلاش کردم ک شاغل بشم نشد

نه فقط این بیشتر بخاطر اینکه برای همه چی باید جون بکنم و التماس خدا کنم و تلاش اخرشم فقط نشدن نصیبم ...

خواهرا کوچیک ترم ازدواج کردن من موندم خونه همه ش غصه میخوردم حتما مشکلی دارم ک خواهرام زودتر ازمن ازدواج کردن 

تنها برگه برنده م ایه بود ک از اول اهل دعا بودم ایقد ختم جور واجور گرفتم تا بالاخره خداروهزاران بارشکر عاقبت بخیر شدم

ان شاءالله تو وبقیه عزیزان ب مراد دلشون برسن و عاقبت بخیر بشن 

الهی آمین🙏🙏

2810