2777
2789
عنوان

حاضرید برای سه ماه که یکی از بزرگترین مشکلاتتون رو حل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 75 پست
برای یکیش ده سال جنگیدم و برای دومی چهارسال برای سومی 3 سال و هربار برای هرکدوم نا امیدترم تا حالا ک ...

چی بودن ؟ 

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جنگی؟من مشکلم بچه دار شدنه پنج بار جنگیدم دفعه ی آخر ۲۷هفته طول کشید چقد آمپول و قرص و شیاف چقد خونریزی چقد درد آخرشم خدا نخواست بمونه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
چ جنگی؟من مشکلم بچه دار شدنه پنج بار جنگیدم دفعه ی آخر ۲۷هفته طول کشید چقد آمپول و قرص و شیاف چقد خو ...

امیدوارم حالت خوب شه

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)

چرا   جنگ    من  کار مشکلم زنگی میکنم   و حلش میکنم

https://uupload.ir/view/چگونه_به_آرزوهامون_برسیم1_9q57.mp4/

https://uupload.ir/view/چگونه_به_آرزوهامون_برسیم2_tc0x.mp4/

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
چ جنگی؟من مشکلم بچه دار شدنه پنج بار جنگیدم دفعه ی آخر ۲۷هفته طول کشید چقد آمپول و قرص و شیاف چقد خو ...

عزیزم منم مشکلم همین ...سه ماه اقدامم نمیشه شما چه مشکلی دارین؟ واسش چه فکری کردی؟ من میگم خب اگ تا آخر عمر بچه دار نشم چی

پس خیلی تنبلی اینطور که تو مشکلاتت غرق میشی که 

نه تنبل نیستم 

مشکل خاصیم ندارم 

ولی میدونم زمان حلاله خیلی از مشکلاته تجربه ثابت کرده پس میسپارم به زمان به وقتش درست میشه

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
عزیزم منم مشکلم همین ...سه ماه اقدامم نمیشه شما چه مشکلی دارین؟ واسش چه فکری کردی؟ من میگم خب اگ تا ...

من مشکلم ژنتیکیه عزیزم سقط مکرر دارم فعلاک هیچ فکری ندارم انشاءالله ب زودی باردار بشی نترس حتما بچه دار میشی 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
2810