2777
2789
سلام. من یه پسر دارم که امسال باید بره مدرسه. از چهار سالگی گذاشتمش کلاس موسیقی چون هم خودش علاقه داشت و هم خودم. دوست هم دارم ادامه بده. از طرف دیگه می دونم یادگیری یک زبان خارجی از واجباته که خودش فرانسه رو دوست داره. ولی تا حالا نشده ه بفرستمش. فکر کنم باید از همین ماه بعد شروع کنم تا یه کم جا بیفته بعد بره مدرسه. از طرفی خیلی خیلی فعاله. انرژیش تخلیه نمیشه. صبح تا ظهر هم مهد است. دوست داره یه کلاس ورشی بره. خوب من چکار کنم؟ از یه طرف کشش این همه کلاس رو نداره. از طرفی بردن و اوردنش برای خودم هم سخته با یه بچه کوچیک. از طرفی هم من پول کافی برای معلم خصوصی ندارم. شماها چه کار می کنید. اولویت شما چیه.هوشش هم عالیه. حیفم میاد بهش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خوب سه تا کلاس با هم سخته برام. یه پسر دو ساله هم دارم که باید دنبال خودم بکشمش. بچه ها از مهر مدرسه با کلاس زبانش سخت نمیشه براش؟ یعنی می گید تابستون کلاس ورزشی بفرستم. از مهر بفرستمش کلاس زبان؟
2804
نه چرا سخت شه.خودت میگی پرانرژیه.پسر من سال گذشته پیش دبستانی میرفت.درکنارش کلاس زبانم رفت.الانم داره زبانو ادامه میده.عاشق زبانه.الان کامل انگلیسی صحبت میکنه
برای حل شدن دو مشکلم صلوات میفرستی 🙏
من از دوسالگی تو خونه شروع کردم زبانو.اعداد و حروف انگلیسی رو یادش دادم.شما هم میتونی الان بفرستیش کلاس ورزشی.تو خونه تفریحی، هر روز که وقتت آزادتره باهاش زبان کار کنی.تا مهر بفرستیش کلاس
برای حل شدن دو مشکلم صلوات میفرستی 🙏
2805
من خودم مترجمی زبان خوندم و باهاش از بچگی انگلیسی کار کردم. ولی متاسفانه علاقه ای به انگلیسی نشون نمی ده. تو مهدشون هم فرانسه داشتن هم انگلیسی . فرانسه رو بر عکس خیلی دوست داره. راستش الان دیگه از حد تفریحی گذشته باید جدی تر باهاش کار بشه. فکر کنم تا حالا نفرستادم بهتره این سه ماه رو هم صبر کنم. نه؟ با خودم فکر می کردم تا قبل از مدرسه یه کم عادت کنه.
سمیرا جون. راستش این قدر شلوغه که کسی مسئولیتش رو قبول نمیکنه حتی مامانم. حالا یکی دو روز اگه مریض باشه شاید ولی بیشتر نه. یه روز مهدشون دم عید تعطیل بود.مامانم هم نبود بردمشون خونه عمشون. گفت دیگه نیاریشون خونه ما. من نمی تونم نگهشون دارم
مرسی از همتون که نظر دادید. خودتون بچه هاتون رو چه کلاسهایی می فرستید؟ موسیقیش هم الان بلز و فولتش تموم شده. می تونه ساز تخصصی انتخاب کنه. حیفم میاد ولش کنه. از یه طرف دوست ندارم روش فشار بیارم. از یه طرف مگه میشه؟؟؟
2801