2777
2789
عنوان

اقدااااام و فولیکول

95 بازدید | 6 پست

سلام خانما من روز ۱۲ پری فولیکولم ۲۳ بود 

۲ تا لمپول اچ سی چی زدم کسی با این شرایط باردار شدن؟

همه شکر نعمتهای تو کنند . من شکر بودن تو کنم.... نعمت «بودن» توست
بله من این ماه همینجوری باردار شدم اما فولیکولم 25 بود

خداروشکررر

چند تا سوال دارم میشه جواب بدی؟

ماه چندم اقدام بودی عزیزم

استرس نداشتی؟

همه شکر نعمتهای تو کنند . من شکر بودن تو کنم.... نعمت «بودن» توست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکررر چند تا سوال دارم میشه جواب بدی؟ ماه چندم اقدام بودی عزیزم استرس نداشتی؟

سوالی داری بپرس عزیزم 

سه ماه اقدام بودم تنبلی تخمدان داشتم این ماه امپول زدم خداروشکر باردار شدم 

سه ماه اول خیییییلی استرس داشتم و میترسیدم از اینکه نشه یه ماه استراحت کردم و هیچ اقدامی نداشتیم که هم بدنم امادگی پیدا کنه هم کمی استرس از خودم دور کنم

ماه بعدش که اقدام کردم شد 

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
سوالی داری بپرس عزیزم  سه ماه اقدام بودم تنبلی تخمدان داشتم این ماه امپول زدم خداروشکر باردار ...

چ روزای بعد امپول اقدام کردی

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شرایطت خوبه

بز گترین چیزی فک نکردن بهشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
چ روزای بعد امپول اقدام کردی

همون روزی که امپول زدم تا دو روز بعدش 

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣