2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم قیافه نداره.. متنفرم از اینکه بچه ام بشه شکل اونا😔 اخلاق رفتارم میره سمت پدر.. بعضی رفتاراشو ...

منم مثل تو تقریبا ازدواجم زورکی بود؟ هرکاری کردم تا بهم بخوره اما الان خداروشکر میکنم بهم نخورد منم از نظر قیافه تحصیلات و خیلی چیزا از شوهر سرترم اما اون خیلی دوسم داره منم بهش علاقه پیدا کردم

باردار شدي همينجا بگو  منتظر خبر خوبت هستيم😁😁😁🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حتما عزیزم🙂🌷

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم مثل تو تقریبا ازدواجم زورکی بود؟ هرکاری کردم تا بهم بخوره اما الان خداروشکر میکنم بهم نخورد منم ...

منم همینطور با این تفاوت ک کاری از دستم برنمیومد. بابام گفت یا این یا از خونم برین.. رفتی بهت جهاز نمیدم و..

شوهرم ی سری بدیا داره ک وقتی میبینم خصوصیات و اخلاق رفتار خوب کم نداره برام مهم نیست بخدا الان قیافه اشم زیبا میبینم اما اقوام مادری و پدریم فقط و فقط براشون قیافه مهمه! حتی رنگ پوست. ماددبزرگم قشنگ میگه بچه فلانی چقد زشت و سیاهه😑 حتی جلوی خودشون کم محلی میکنه! خیلی غصه خوردم بابت شوهرم دیگه طاقت ندارم بحاطر بچمم حرف بشنوم..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😘

💗💋

منم همینطور با این تفاوت ک کاری از دستم برنمیومد. بابام گفت یا این یا از خونم برین.. رفتی بهت جهاز ن ...

عزيزم نزار راجب ظاهر شوهرت اينجوري اظهار نظر كنن هرچي باشه اون شوهرته

عزيزم نزار راجب ظاهر شوهرت اينجوري اظهار نظر كنن هرچي باشه اون شوهرته

پشت سرم میگن نه جلو روم.. مامان خودم بدتره🥺

اصلا ببين بزار هركي هرچي ميخواد بگه فدا سرت😂😂😂اهميت نده بهشون😎

😪

2810