2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق پس اندازم و بشدت اهل پس اندازم . برای حفظ ارزش پول مثلا اگه تو بانک میزاری و سود میگیری ... مدام باید ب پولت اضافه کنی  . من خودم جز بانک ب هیچ جا و هیچ کس اعتماد ندارم بهمین خاطر واسه اینکه ارزش پولم کم نشه مدام ب حساب بلند مدتم پول اضافه میکنم . پس انداز هم آسونه فقط برنامه ریزی و قناعت میخاد همین 

سکه گرمی بک اینکه پول ادم میمونه و دست بهش نمیزنی اگه یه موقع بیادم پایین که نمیاد غوقش صد تومن ضررته پولتو بخوای بذاری کنار یواش یواش خرجش مبکنی به هیچ جام نمیرسی مگه بذاری تو یه حساب که اصلا کارتی ازش نداری

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
پس انداز چی هست اصن مگ چیزی میمونه واسه پس انداز

مامانم هزارتومن هزارتومن از خیلی وقت پیشا میذاشت تو بانک کلی ام طلا گرفت واسه خودش الان واسه خودش پوشاکی زده روزی دوتومن پول درمیاره

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
من عاشق پس اندازم و بشدت اهل پس اندازم . برای حفظ ارزش پول مثلا اگه تو بانک میزاری و سود میگیری ... ...

اخه باماهی ۴۰۰ ۵۰۰ تومن که پولی جمع نمیشه سودانچنانیم نداره ازقبل بایدسرمایه داشته باشی

خوشبختی یعنی دخترم😍
اخه باماهی ۴۰۰ ۵۰۰ تومن که پولی جمع نمیشه سودانچنانیم نداره ازقبل بایدسرمایه داشته باشی

همون ۵۰۰ تومن رو پس انداز کن . من ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن پس انداز میکنم شاید باورت نشه . بالاخره باید از یه جایی شروع کنی 

همون ۵۰۰ تومن رو پس انداز کن . من ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن پس انداز میکنم شاید باورت نشه . بالاخره باید از ...

بشدت ولخرجم واصلا نمیتونم پول نگه دارم

خوشبختی یعنی دخترم😍
از کم شروع کن تا کم کم عادتت بشه . ما خانما حتما باید پس انداز کنیم و زندگی رو مدیریت کنیم حداقل بخا ...

اره عزیزم درست میگی ممنون ازراهنماییت

خوشبختی یعنی دخترم😍