2777
2789
عنوان

چرا انقدر مغرورن این دخترااا😭😭😭😰💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 84 پست
من میخوام تغییر رشته بدم به انسانی 

هرچی دوس داری برو ی کاری هم کنارشدیاد بگیر یه حرفه ای برا کسب درامد هر رشته ای بخوای بری ی حرفه کنارش یاد بگیر 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربیا اینجوری میشن اکثرا.. فکر میکنن قراره خانم دکتر بشن

من خودمم تجربی بودم فرزانگان ... فقط ۳ نفرمون پزشکی قبول شدن..

کلا شهرستان ما خیلی کم قبولی پزشکی داره هر سال 

دو سه نفر فرزانگان... دو سه نفرم نمونه دولتی...

مدارس عادی تو شهرستان ما شاید هر هفت هشت سال یه نفر پزشکی قبول بشه ..

بعد یکی از دخترای فامیل تجربی میخونه مدرسه عادی، درسشم ضعیف... عکس روپوش سفید میراره پروفایلش و استوری

انقدر رو مخه ها

توهم دارن

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
تجربیا اینجوری میشن اکثرا.. فکر میکنن قراره خانم دکتر بشن من خودمم تجربی بودم فرزانگان ... فقط ۳ نف ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
تجربیا اینجوری میشن اکثرا.. فکر میکنن قراره خانم دکتر بشن من خودمم تجربی بودم فرزانگان ... فقط ۳ نف ...

اه انقد بدم میاد ازین مسخره بازیا 

تهش همینا هیچی نمیشن😂

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
هرچی دوس داری برو ی کاری هم کنارشدیاد بگیر یه حرفه ای برا کسب درامد هر رشته ای بخوای بری ی حرفه کنار ...

من میخوام حسابداری بخونم 

روحیم به پرستاری نمیخوره ارزش نداره خیلی اذیت شم دوروزه زندگی 

بعد جالبه عکس پروفایل هم میزارن خانم دکتر آینده یا مثلا اون روزی که صدام میکنن خانم دکتر 😐😑

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .

منم خیلی دوست داشتم ولی هیچ وقت روم نشد بزارم پروعایلم 

منم درسم خوبه در سطحشونم مشکلم اینکه من اعتماد به نفس ندارم اونا به سقف دارن 

احسنت تازه نصفشونم نمیارن و پشت کنکور میمونن

انقدر بچه های انسانی خدایی باحالن بنظرم اصلا غرور ندارن

منم خیلی دوست داشتم ولی هیچ وقت روم نشد بزارم پروعایلم  منم درسم خوبه در سطحشونم مشکلم اینکه م ...

توهمیا همیشه ضربه میخورن از کنکور

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport