2777
2789
عنوان

از بس رسانه ها تبلیغ می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم شماهم گفتی دهمی اره؟ اگه دهمی که دیر نشده سال دیگه تغییر رشته بدع

اره گلم میخوام تغییر رشته بدم دنبال علاقمم تا حدودی تونستم پیداش کنم منم توهم علاقه ردم از وقتی اومدم تجربی کارم شده بود گریه استرس میخوام تغییر بدم تجربی بدردم نمیخوره 

من كلا كاري به علاقه نداشتم

رفتم تجربي

مثل چي درس خوندم كه يه رشته اي بخونم كه بازار كار داشته باشه

كسي كه ميدونه تو چيز خاصي استعداد داره درستش اينه بره دنبالش ولي خب بايد بسنجه بازار كارشو

نمونه قبول شده بودن؟ منم نمونم انقدر از همکلاسیام بدم میاد  بخدا بچه های انسانی قبولیشون از ت ...

اره 

مدرسه ماهم مدیر یسریا از کلاسمون رو انقدر تحفه میکرد میگف شما کم کمش بیست تا قبولی میدین و اینا پارسال کلا سه چهارتا قبولی داد باز امسال بهتر بود 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤