2777
2789
عنوان

خواهرم فقط ده سال و ده ماهشه پریود شده 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید از ظاهرش می فهمید نزدیکه بلوغشه  خدا رو شکر که سالمه 11سالشه  مگه خودت چندسالگی پری ...

یه کم سینه هاشو جونه زده بود وارد سه ماه پیش تا الان قدش بزرگ تر شده بود ولی فکر نمی‌کردم انقد زود بشه من خودم سیزده شدم

همه چی تموم شد بخاطر پیمانم بهمون رحم نکردی😭😔
من یازده سالم بود که شدم یادمه قدم ۱۵۵ بود  مامانم منو برد دکتر غدد گفت دیگه قدش بلند نمیشه ولی ...

خدارو شکر انشالله مثل شما باشه آبجیم

از نظر قد ... قد ربطی به پریود نداره...پریود بلوغ ج هست.قد اصن غده ش متفاوته رشدها که یکی نیستن.من بالای صد و هفتادم و ده سالگی هم پریود شدم.پس این هیچی...از نظر خورد و خوراک قرص آهن و مایعات یعنی آب بیشتر...جگر و پسته و اینها رو من از فوق تخصص خون توی تی وی شنیدم میگف اصن تاثیر نداره یعنی خیلیییی ناچیزه تاثیرش مقابل قرص.ولی مهمممم ترین چیزی که باید بهش توجه کنی روحیه ش هست...من مساله ترس از رابطه و خون و اینها گرفتم متاسفانه...چون آشنایی اولیه م با این مساله بد اتفاق افتاد.یعنی اصن مادرم فک نمیکرد پریود بشم زود.بهم نگفته بود.یهو تو توالت مدرسه دیدم خون ازم میاد گفتم مریض شدم دیگه.بعد اومدم یکی از دوستام گف این پرده ت هست و دیگه هیشکی نمیگیردت و حتما از جایی پریدی.گفتم پرده چیه شروع کرد توضیح رابطه و درد موقع پاره شدن پرده...دیگه نگم برات منی که هیچی نمیدونستم یهو چی شدم...خیلی مهمه که از شما بشنوه همه چیو و خیلی طبیعی و عادی...به نظرم هی ام نگید خانم شدی فلان انگار که دیگه نباید بچگی کنه یا چیز خاصی رو از دست داده

چیزای نفخ دار بهش نده گوشت براش بزار توی شیشه بپزه بهش بده بخوره خرما خوبه منم یکی میشناسم که دقیقا توی همین سن ده سالگی پریود شد نگران نباش 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
شما بگو ایشون بیاد اینجا ما بهش بگیم اون چجوری شما رو اروم کنه. بچه حالش خوبه

اره والا من خیلی ترسیدم 🥴🥴آخه خیلی فکرش کودکانس

اره والا من خیلی ترسیدم 🥴🥴آخه خیلی فکرش کودکانس

عزیزم منم همون سنا بودم قدمم کوتاهتر از الان خواهر شما بود، تپلم بودم، الان هم اندامم متناسبه ، قدمم ۱۶۴ هست که بنظرم متوسط قد خانمای ایرانی هست. 

از نظر قد ... قد ربطی به پریود نداره...پریود بلوغ ج هست.قد اصن غده ش متفاوته رشدها که یکی نیستن.من ب ...

الهی بمیرم برات عزیزم والا فاصله سنی خواهرم با مادرم زیاده به مادرم گفتم دل آرا پریود شده خیلی ریلکسه گفت خدارو شکر که سالمه ولی من بیشتر نگرانم میترسم اذیت بشه دختر خودمم هشت سالشه از الان فکر اونم هستم ممنون از راهنمایی و دل گرمیت عزیزم

به نظر من اصلا بزرگش نکنید.بگید یه چیز خیلی طبیعی هست.اتفاقا تایمی هست که میتونی یه مقدار استراحت کنی در طول ماه.باعث میشه بعدا بتونی نی نی بیاری و خدا این موهبت رو به ما خانما داده(حالا من خودم متنفرم از اینهمه درد و مصیبتش🤣)...نوار بهداشتیای خوشگل براش بخرین اونا که بسته بندیش گل گلیه و از این پنبه ای ها نخرید حساسیت بده اذیت بشه...به نظرم میتونین یه هدیه ام براش بخرید ولی هی بهش القا نکنید خااانوم شدی فلان چون ممکنه دیگه نتونه بچگی کنه با این صحبتا

خواهر نیستی فرشته ای فرشته...🌹🌹🌹🌹

فدات نمیدونی چقدر برام عزیزه بعد از اتفاقای که واسه داداشم افتاد همه‌ی ما مرده بودیم با اومدن آبجیم دنیای غم ناک ما پر شد از رنگ صورتی عروسک و امید به زندگی واسه همین دیوانه وار دوسش دارم 

نگران نباشیددخترمنم تقریباتواین سن بودکه دوره ش شروع شداولش خیلی ناراحت شدم یه حسی بدی داشتم مدرسه هاهم که بسته بودن دخترم هیچ آگاهی ازاین موضوع نداشت ولی بعدبه خودم اومدم وخیلی آروم وباروی بازبراش توضیح دادم براش کاچی درست کردم بعدشم دوتایی کیک خونگی درست کردیم بعدش باهم رفتیم بازارپالتونیازداشت باهم خریدکردیم یه چیزی هم خوردیم وبرگشتیم تودلم غوغابودبخداولی به رونیاوردم سعی کردم یه خاطره خوب براش ایجادکنم چندوقت بعدشم بردمش دکترغددسن استخوانیشو گرفتیم خداروشکرخوب بود.دکتربراش ویتامین دی وکلسیم ویه قرص نوشت الان یکسال ازاون روزامیگذره قددخترم 159.......به دخترم یاددادم هرسری روزای دوره شوگوشه تقویم علامت بزنه نخوردن سردیجات وننشستن توجای سردوکمتررفتن به حمام واینجورچیزاروهم براش توضیح دادم چندتاهم شرتکس قرمزرنگ گرفتم مخصوص روزای سیکلش خودمم همیشه ازاونااستفاده میکنم

این تجربیات من بودامیدوارم به دردتون بخوره

فدات نمیدونی چقدر برام عزیزه بعد از اتفاقای که واسه داداشم افتاد همه‌ی ما مرده بودیم با اومدن آبجیم ...

امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
2810