2777
2789
عنوان

دلم برای پدرم خیلی تنگ شده

334 بازدید | 6 پست

4 ساله پدرم فوت شده  

کسی اینجا پدرش فوت شده ؟

میشه بهم بگین  چجوری میشه با این دلتنگی کنار بیام ؟ تا دلم اروم بگیره ؟

گاهی کفر خدا رو میگم که چرا اینقدر منو تنها افرید اخه خواهر و برادر هم ندارم فقط از دار دنیا یه مادر دارم 

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔
بیشتر ببینید
منم خیلی دلم تنگ میشه  تازه ده ماهه  پس فراموش شدنی نیست

خدا رحمتشون کنه 

اصلا نمیشه فراموش کرد روز به روز هم میگذره داغش برام تازه تر میشه 

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم بعضی وقتا دلم از این دوری لعنتی بی برگشت میگیره شدید مثل خفه شدن منم یه ساله بابامو از دست دادم و هم داداشمو خدا رحمتشون کنه و روحشونو شاد کنه ماروهم آروم کنه انشاالله عزیزم میخوای یه سر به تاپیک سپاس ۱ بزن درباره زندگی پس از مرگ آروم میشی منطقی تر کنار میای

منم ۸ ماهه پدرمو از دست دادم ، هنوز باورم نشده ، خیلی دلتنگش هستم ، هیچ روزی نیس یادش نباشم و شبی نیس که بدون یادآوری خاطراتش بخوابم، خیلی سخته 😔

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...