2777
2789

چندماه پیش کیسه صفرا را در آوردم اما بازم بعد از 5 ماه یه کمی پیتزا خوردم دارم میمیرم از دل درد 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسکن نمیخوری؟ 

خب عزیزم وقتی میدونی با این چیزا اذیت میشی رژیمتو رعایت کن

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
2803
مسکن نمیخوری؟  خب عزیزم وقتی میدونی با این چیزا اذیت میشی رژیمتو رعایت کن

فکر نمیکردم بازم دل درد بیاد سراغم چربی های پنیر پیتزا را چون صفرا ندارم دفع نمیشه دل درد میکشم 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
نه سونو نشون نداد چیزی نمیدونم همه چی از سنگ صفرا شروع شد 

قرص معده فاموتیدین بخورکیسه صفرانداری پیتزابرات سنگین بوده

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
2804
میشه صفرلمم در آوردم 

بله بخورچرانشه اگه دیدی اروم کردبدون ازمعده ات هستش

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من بیچاره چی بگم ک هرچی غذای سردو و سنگین و نفخ داره پدرمو در میاره از دلدرد و سردرد.. گرمی هم بخورم دماغم جوری خشک میشه ک میکم الانه رگ سرم پاره بشه🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2805