2777
2789
عنوان

با حجاب یا بی حجاب؟ دعوا نداریم

2262 بازدید | 35 پست

سلام به همگی تا حالا متوجه شدین اگر باحجاب بودین بعدش بی حجاب شدین نگاه ها بیشتر جذبتون بشه؟  یا به اصطلاح اقایون باهاتون نرم تر رفتار کنن؟  در کل از لحاظ اجتماعی با برداشتم حجابتون چه نغییری تو زندگی تون رخ داد؟  نگاه های هوس الود کمتر شدن یا بیشتر؟  لدفا شعار ندین واقعیت رو بگین. میخوام انتخاب کنم واسه یه عمر

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 

بنده باحجاب و خودم انتخاب کردم نه اجبار. ازش راضی ام چون بد حجاب بودن نگاه کثیف میندازه دنبال آدم 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
بیشتر ببینید

من همیشه بی‌حجاب بودم، ولی یه جذبه‌ای داشتم که پسرای دانشگاه می‌خواستن باهام حرف بزنن دست و پاشون می‌لرزید

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین به نظر من کسایی که ذاتشون خراب باشه ربطی نداری با چادر باشی یا بامانتو چشم بد دارن پس به نظرم با اینکه اگه چادر بپوشم کاریم ندارن خودمونو گول نزنیم بی حجاب نمیدونم منظورت چیه ولی من انتخاب کردم مانتو چون اصلا با چادر راحت نیستم

یه بار با دوستم داشتم بیرون میرفتم من باحجاب و اون بد حجاب بخدا هزار نفر تیکه بارش کردن و واقعا فهمیدم حجاب باعث مواظبت کردن از منه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
بیشتر ببینید

با حجابم و راضیم بی حجاب باشی نگاه هرز زیاد دنبالته اون مردیم که بخواد با بی حجابی بهت محل بده خودشم علف هرزه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
من همیشه بی‌حجاب بودم، ولی یه جذبه‌ای داشتم که پسرای دانشگاه می‌خواستن باهام حرف بزنن دست و پاشون می ...

ان منظورم نیست.  منظورم اینه که دورادور نگاه بد بهتون داشته باشن. شما تو دانگشاه با پسرا دوست نمیشدین؟ 

هرکسی سلیقش فرق داره مثلا من با چادر معذب میشم نمیتونم مث قبل باشم اذیت میشم(نیاین بزنین چون علاقه ندارم) 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
با حجابم و راضیم بی حجاب باشی نگاه هرز زیاد دنبالته اون مردیم که بخواد با بی حجابی بهت محل بده خودشم ...

فکر نمیکنید با بی حجابی زیبایی هاتون رو میپوشونید و کیس ازدواج از دست میدین؟ 

من با حجاب احساس بهتری دارم

حس خوبی بهم میده

یکی از همکلاسیام  میگفت من تو پارک رفتم یه پیرمرده بهم پیشنهاد داد...😶

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
بیشتر ببینید
ان منظورم نیست.  منظورم اینه که دورادور نگاه بد بهتون داشته باشن. شما تو دانگشاه با پسرا دوست ن ...

عزیزم بستگی به رفتار خودتم داره اگه ادم سنگینی باشی کسی نزدیکت نمیشه یا اگه نزدیک شد میپری بهش دیگه گم بشه اگه هم نه سبک باشی معلومه هزارتا چشم بد دنبالته

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
با حجابم و راضیم بی حجاب باشی نگاه هرز زیاد دنبالته اون مردیم که بخواد با بی حجابی بهت محل بده خودشم ...

منظورم با حجابی بود ⊙▽⊙