2777
2789

بچه هاتون چند سالشونه؟؟ 

من بچه هام 2 سالشونه

روزی یکبار بهشون معجون شیر موز میدم

ضرر نداره؟؟؟ 

البته یدونه موز میریزم واسه دوتاشون 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من البته یه روز درمیون دختر منم دوسالشه خیلی دوس داره 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بیشتر ببینید
نه هر روز نمیدم ولی هر دفعه آجیل بگیرم دو روزه تموم میکنه 😥

😂😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بیشتر ببینید

سلام عزیزم ،شیر ک خیلی خوبه براشون ولی موز رو با احتیاط بدین چون خدایی نکرده در بعضی موارد ک افراط بشه باعث ابتلا ب دیابت نوع ۲میشه دوست عزیز،البته اگر مصرف موز کم هس مشکلی نداره 

ترکیب شیر و میوه ها، به خصوص موز خیلی برای گوارش بده. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
بیشتر ببینید

اخه بچه منم شير نميخوره

الان چندين ساله شير نخورده

تا زگيا كشف كردم شير موز رو ميخوره

هر روز درست ميكنم يدونه شير چهارتا خرما چهارتا گردو  دو ليوان شير مخلوط ميكنم

ميشه ٣ ليوان سه نفري ميخوريم

شیر موز عالیه باعث افزایش قد میشه منم بچگی شیر موز خیلی میخوردم

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
بیشتر ببینید
ترکیب شیر و میوه ها، به خصوص موز خیلی برای گوارش بده. 

ميوه خونه ما موزه

چيكار كنم من

من نميدوسنتم مضره

بجاي جانك فود هر موقع عصرا يا قبل ناهار يه بعنوان شام اگه بچم گرسنش بشه يا شير موز ميدم يا خود موز