2777
2789
نه عزیزم شما مریضی نداری حوصله زیادی داری
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا بسه دیگه بچه هات چند ساله هستن؟ پانیذ جان واسه دخترم دعا کن تبش بیاد پایین دوشبه بیدارم تب میکنه میترسم بخوابم میام نت تا خوابم نبره
گاهی باید سکوت کرد... خدا پاسخگو خواهد بود...
خوشی زده زیر دلت سریع توأم بالگد بزن زیر دل خوشی تا بیخیال بچه شی
یه دختر دارم شاه نداره   صورتی داره ماه نداره    ب کس کسونش نمیدم   به کسی میدم ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه  شاه میاد بالشگرش شاهزاده هاااش دورو ورش واسه پسرکوچیکترش  عایاااااااااا بدم عایاااااااااااااا ندم  
توی اقوام خودم و شوهرم بیشتر از دو بچه بد میدونن و مسخره میکنن همین الان هم بعضی وقتا تیکه میپرونن که جوجه کشیه یا با حالت مسخره میگن تا سه نشه بازی نشهو....خلاصه حتی روم نمیشه و جرات ندارم در مورد ش با کسی حتی شوهرم حرف بزنم
Lilypie Maternity tickers
پسرمم تا حدی تاثیر گذار بوده من بچه دوم با قرص کلسیم و لبنیات اینا سعی کردم دختر بشه که خدا رو شکر شد همش پسرم میگه ابجی خوبه ولی داداش میخوام یه خورده عذاب وجدان دارم بخاطر تلاشی که برا دختر شدن بچه کردم
Lilypie Maternity tickers
الان خوابه یه پارچه نمناک دور پاهاش پیچیدم دوشبه نخوابیدم سرم خیلی درد میکنه فقط دعا میکنم تا تبش بیاد پایین... پانیذ جان اگه توانایی جسمی...مالی...روحی...و ... رو داری پس میتونی بهش فکر کنی در غیر اینصورت نه
گاهی باید سکوت کرد... خدا پاسخگو خواهد بود...