2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیمارستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 105 پست
من دو نیم خوابیدم شوهرم چهار بیدارم کرده که پاشو حرف بزنیم...مشکل تو همه زندگیا هست من انقدر سر پسرم از روز اول حاملگی سختی کشیدم تا الان که دو سال و نیمشه که خودم باور نمیکنم من از پس همه اینا بر اومدم و هنوزم ادامه داره...الانم که مشکل جدیدی به مشکلاتمون اضافه شده...در کل تو همه زندگیا بالا پایین هست ولی یجوری ادبش کن دیگه از این غلطا نکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار هر حرف مفتی میخاد بزنه فقط به باران کوچولو فکر کن عزیزم این مرد درست نمیشه٬ محکم باش و یه تصمیمه جدی بگیر باران‌که بیاد بهونه داره بیشتر اذیتت کنه درست تصمیم بگیر
ای کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون کسی رو لبریز نکنیم...
عزیرم از دیشب تو فکرتم....منم باردارم و الان تو هفته 38. بخدا با خوندن حرفات اشکم در اومد. خدایا پس عدالتت کجاست؟ چرا خیییییلی راحتویه بنده به بنده ضعیفترت ظلم میکنه؟ شوهر بی انصافت ندیده بارداری؟ آدم دردشو به کی بگه آخه؟ خدابا خودت سربراهش کن.... عزیزم برات طلب آرامش میکنم.خیلی ناراحت شدم خیلی....

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

چه ربطی داره.. یتیم به کودکی میگن که باباش مرده. به آدمی که به سن بلوغ رسیده دیگه یتیم معنایی نداره. بگو ایشالا توام یتیم میشی کمی صبر کن...
یاندی جانیم هیجر ایله وصل رخ یار ایسترم/ دردمند فیرقتم درمان دیدار ایسترم