2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیمارستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه چیزو بسپر به برادر و مادرت. اصلا هم نگران چیزی نباش. محکم باش و هرچی گفتن گوش کن فقط. به سرت نزنه ازش بترسی یا دلت نرم بشه بری سمتش که دیگه هیچ راهی نمی مونه برات. ایشالا که کوچولوی نلزت سالم بیاد بغلت
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
یتیمی که گناه نیست که تو با شنیدن این کلمه از شوهرت ناراحت میشی. یتیمی یه حسن پیش خدا. تو الان پیش خدا با وجود یتیم بودن عزیزتری . پس اصلا از شنیدن این کلمه ناراحتی از خودت نشون نده.
باران جان بچه مادرمیخواد...ولی سیاست داشته باش.همه ما بچه هامونو دوس داریم.یجوری بچتو بار بیار ک قلقش فقط تو خوابوندن دست خودت باشه. بعد احساس وابستگی ب دخترتو جلو اونا بیان نکن عزیزم.ک بخوان اذیتت کنن.تا حرف شد بگو بچتم مال خودت.گفت طلاق نمیدم بگو باشه مت طلاق میگیرم تو نده.اس هاشو نگه دار.بعد ب دنیا اومدن بچت شوهرت میترسه فقط بچتو قلقشو پیش خودت حفظ کن ک جز اون مدلی خودت میدونی جایی نخوابه
خیلی ناراحت شدم. وای چقدر بی شعوره شوهرت. همینجوری دارم حرص می خورم امیدوارم برادرت حالشو بگیره. ولی به نظر من حتما نامه ی دکتری چیزی بگیر که به خاطر اون این بلا سرت اومده تا اگه خدایی نکرده خواستی جدا شی یه مدرکی داشته باشی و حضانت بچه رو هم بتونی بگیری
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید