2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیمارستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 105 پست
من اون روزگفتم هانقشه داره برات...یامامانشومیاره وردلت یا تورومیبره اونجا اخه یکی نیست به این نره غولای احمق بگه اخه دخترمردم مگه مادرنداره ننه احمق،خودتو میذاری جای مامانش...بازاگه فهمیده وعاقل بودن یه چیزی ایناکه ازانسانیت بویی هم نبردن
امیدوارم شوهرت کله اش بخوره به سنگ و انقدر مطیع مادرش نباشه. امیدوارم بعد از زایمانت تو بچه ات در سلامت کامل باشین.امیدوارم بعدش بچتو خودت بزرگ کنی و یه شیرزن بسازی ازش. اینم دعای اول صبحم ساعت
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفته زنگ بزنی خانوادت خون به پامی کنم میدونه داداشم بیاد پارش می کنه از ترس دعوا نزدم ِدکترم گفت باید همراه داشته باشه نمی تونه خودش تنهایی بمونه فعلا تا صبح صبرمیکنم
گول اشکای شوهرتونخوری تاپیگ ازت زیادخوندم میدونم که دوباره فرداروزمیای میگی چشمش به مامانش افتاد ال کرد بل کرد،تحمل کن وبه خداواگذارشون کن
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
دکترم خیلی خوبه خیلی طرفداریمو کرد یه برگه داد دستم جلو چشم شوهر نامردم گفت شکایت تو بنویس من خبرمیدم مامور بیمارستان بیاد صورت جلسه خودمم امضا می کنم منم برگه رو گرفتم اما ننوشتم شوهرم فقط نگام می کرد تا الان دکتر اجازه نداده بیاد اتاق فقط اس داد که نگرانتم خوبی منم جواب ندادم
اصلابه حرفاش اعتنانکن...تهدیدتوخالی...اصلابیادعمل کنه مرتیکه روانی ...ببخش عصبانیم ....حتمابه خانوادت خبربده بگو ازبیمارستان زنگ بزنن خبربدن که تو هم بی تقصیرجلوه بدی....بذاربیان اقامیگه میخواد چه کنه...بحث جون وامنیت تو و بچت هست.....فرداپس فردازد ناکارت کرد چی....مرگ یه بار شیون یه بار
اشتباه کردی زنگ نزدی،بزن یه باربیان به قول خودت پارش کنه ببین اینم چه غلطی میخوادبکنه،یازنگی زنگی یارومی رومی،والامردی که تااین حدافسارش دست کس وکارش باشه چه به دردزندگی میخوره اومدیم وننش حالاحالاهاکله شونذاشت زمین بمیره توبایدهمینجورعذاب بکشی؟؟
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
اخه به داداشم گفتم که بهم می گه یتیم یعنی داداشم داشت می کشتش الان بفهمه باز دعوامیشه بیچاره مامانم غصه من پیرش کرده گناه داره به خاطر اون ساکت میشم زنگ میزنم بیان اما می گم دردم گرفته
عزیزم نزار بهت ظلم کنه مردی که تو این شرایط حساس درک نداره همون بهتر پارش کنن حالا که از داداشت حساب میبره استفاده من زنگ بزن بفهمن چه ظلمی بهت شده مرگ یبار شیون یبار
ای کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون کسی رو لبریز نکنیم...
خیلی غصه می خورم چرا اینجوری شد سرنوشتم همیشه وقتی به زن داداشام نگاه می کردم می گفتم زودتر باردار بشم بهترین روزایه زندگیم باشه زن ناز کنه مرد نازبکشه اما تو روزایه اخر با کتک شوهرم دارم بچه میارم بیچاره دخترم نمیدونه چه روزایه سختی در انتظارشه چون یه دختره
عزیزم انشالله مشکلی نیست و به سلامتی زایمان میکنی اما خواهرانه بهت میگم تا مظلومی نباشه ظالمی هم نیست مقداری خودت مقصری که این اقا تا این حد بهت زور میگه بلانسبت غلط کرده تو تماس بگیر خانوادت بیان و حقیقت رو بهشون بگو نزار با تهدید به گرفتن بچه بهت ظلم کنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه در برابر این خانواده باید به اصطلاح عامیانه مثل خودشون پاچه ورمالیده باشی