2777
2789
عنوان

بادختر ده ساله چکا کنم دوستای گلم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 92 پست
رویاجون این نسل اصصصصصلا شبیه ما نیستن اصصصصصلا.....عزیزم آخه چرا تو این سن بچتون تبلت داره.ای کاش تبلت نمیگرفتی براش.الان بهش بگو مثلا تا اتاقت رو مرتب نکنی اجازه نداری تلویزیون ببینییا احازه نداری به تبلت دست بزنی و تحت هیچ شرایطی حرفت رو عوض نکن محکم و مصمم حرفت رو اجرا کن
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
شراره من مامان شاید دوسه بار زده باشه تو گوشم ولی اگه بابام اینکارو کرده بود مطمینم دیگه هیچ وقت باهاش صاف نمیشدم چون خیلی برام مهم بود و دیگه خودت میدونی دختره و باباش به پدرش بگو مراعاتشو کنه هرچی نباشه اون بچه هست و شما بزرگتر از شما بیشتر کنترل رفتاری انتظار میره تاز از بچه ده ساله میدونمم خیلی سخته خیلییییییی
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شراره چرا بهش پول میدادی ؟؟؟؟ اون وظیفه شه درس بخونه و.درس خوندن برلی آینده خودشه و اون این کار رو برای خودش انجام میده نه کس دیگه. وقتی بهش پول بدی انگار که به یه نفر بخاطر اینکه حمام میره پول بدی!!! خیلی خرابش میکنه. باهاش مهربون و در عین حال قاطع باش و سعی کن همیشه بهش نزدیک باشی و هرگز با داد و بیداد و ناله و زاری کوپن هاتو پیشش نسوزونی.
LilySlim Weight charts
خیلی بده ادم خودشیاعث تخریب باشه و بعد به جای اصلاح تخریب بیشتر بوجود بیاره ،سعی کن زدن رو از برنامه حذف کنید اونم دختر اونم تو این سنا که بره برات بیرون عاطفه اش رو طعمین کنه ،گناه داره بخدا میدونم گاه ادم کم میاره ولی وقتی روشی اشتباه جواب مثبت نمیده چرا سمتش میری !!!
اندکی صبررر سحر نزدیک است
شراره جون قاطعانه بهش بگو نمیدم گوشیو میتونه اگه به قولا درسش خوب بود مرتب بود تو اون یه هفته اخر هفته یکساعت بدی بهش اینطوری شاید بهتر بشه
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
دست رو دختر بلند کردن فقط شما رو که اون لحظه عصبی هستین تخلیه روانی میکنه. در عوض یکی یکی پل های نجات دخترتون رو می شکنه!!! صریح بگم باعث میشه دخترتون دو سال دیگه از خونه گریزون بشه. رابطه خودت با همسرت چطوره؟ با هم خوبید؟
LilySlim Weight charts
ای بابا عزیزم کتکش نزن ب نظرم اول رو آرامش خودت کارکن.و اینکه درمورد درسش باید بهت بگم ببین استعدادش چطوره من یکی از شاگردام واقعا ریاضی رو نمیگیره به مادرش گفتم اذیتش نکن گیراییش همین اندازس روی آموزشش حساس نشو برو سراغ پرورشش.شمااول باید خودت آروم باشی و این آرامش رو به دخترت انتقال بدی.با عصبی بودن روز به روز ازت دور میشه نذار توی این سن بیرون از خونه دنبال آرامش بگرده.از حرفام ناراحت نشی عزیزم
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
حق باشماس اثلن همش مقصر همسرمه فکرکرده اینجام مدرسس واونم ناظم بازها گفتم بهش تویعی کن رابطتتو خوب کنی باهاش ولی انگارنه انگار سرکوچکترین موصوع تذکر تذکر تذکر
2810