2777
2789
عنوان

بادختر ده ساله چکا کنم دوستای گلم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 92 پست
مانی جون حق باشماس ولی یه وقتایی مثل الان دوست دارم ازدستش خود کشی کنم اخه این چه ادمیه که من تربیت کردم شوهرم فرهنگیه سختکیره اینم که اصلن مبادی اداب نیس خلاصه داذم دیونه میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرارویا جون از اول همینجوری بود درسش افتضاخح بردمش دکتر اون موقع میگفتن یکم بیش فعاله نمیخوام قرص بدم بهش الان خیلی پرخاشگره مثلن میخاد یه صفحه درس بخونه باید بهش باج بدم
بهش مسولیت بده.الان اون باید همه کارای داداشش و انجام بده.بچه های این دوره واقعا بد شدن.آخه تب لت چرا باید داشته باشه وقتی به حرفت گوش نمیده و درس نمیخونه.تنبیه و تشویق باید جفتش باشه.بچه باید یاد بگیره کار خوب یعنی تشویق.کار بدم تنبیه!
پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍
شراره جون اگه تشخیص چند تا دکتر هست بیش فعالی بدون که این باهاش میمونه تا بزرگشالی چرا قرص ندی ؟ دختر خواهر شوهرمن بعد سه سال این دکتر و اون دکتر بالاخره قر خورد خیلی بهتره و وضعیت درسیش از همه واضحتر بهبود پیدا کرده اگرم درمان نشه که خودت اذیت میشی نمونه اش شوهر من به خدا ازش عاجزم هنوزم که 35 سالشه بیش فعالی بزرگسالان داره
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
اگر شرایطش رو داری و روانشناس خوب میشناسی برو پیش روانشناس و مشاور و راهنمایی بگیر بعد در صورت لزوم خودشم ببر (من این مرکز رو میشناسم اگر برات مقدور باشه مرکز مشاوره دانشگاه بهشتی فکر کنم (تو بلوار کشاورز بغل هتل اسپیناس)تعریفش رو شنیدم
اندکی صبررر سحر نزدیک است
میره تونت ولی اصلن دنبال چیزی نیس فقط دنبال دانلود کارتن واین چیزاس ولی زیاده روی میکنه درس تمیخونه من خودم فوق لیسانسم معلمم شوهرم دبیره ولی داریم دق میکنیم ازدستش
ببین عزیزم بخاطر سنشه دخترت الان داره با حال و هوای کودکیش خدافظی میکنه وارد نوجوانی میشه ازکسی که ازش حرف شنوی داره بخواه باهاش صحبت کنه مثلا معلمش به صورت غیر مستقیم باهمه بچه ها صحبت کنه و تنها دخترت رو مورد خطاب قرار نده
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
تاپارسال درسش افتضاححح بود یعنی صفر خودم فوق لیسانسم شوهرمم همینطور ولی این بچه اینجوری انسال به هوای پسرم مرخصی دا م باخودم گفتم بذاربرای هر درس خوندن بهش جایزه بدم مثلن پول میدم بهش خیلی خیلی موفق بود اما الان انگارعادت کرده میگم درس بخون میگه پول بده
من هنوز پسرم کوچولوهه. یعنی دو سالشه و تجربه فرزند ده ساله رو.ندارم. اما یه چیزی رو.اطمینان دارم. هر کاری باهاش کردید دو مار رو نکنید. یکی خشونت یکی بیش از حد لوس کردن و اختیار دادن. خشونت و داد و فریاد و تنبیه های مخرب لطمه های جبران ناپذیری به بچه میزنه. لوس کردن هم با محبت فرق داره. بنظرم بچه رو باید سیراب محبت کنی ولی لوس نه! از انواع محبت غرقش کن ،کلامی، نوازشی، عملی. ولی پای بایدها و نبایدها که بیاد وسط کاملا قاطع برخورد کن . بدون خشونت.
LilySlim Weight charts
وای نه سورا جون بالاخره بچه میفهمه معلمش با کی بود فکر میکنه همه هم فهمیدن غرورش له میشه من تجربه اشو دارم مامانم یه بار اینکارو کرد گرچه اصلا معلمم اسم منو نیاورد ولی من تا اخر سال فکر میکردم همه میدونن شخص مورد نظرمعلمم منم
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
2810