2777
2789
عنوان

بادختر ده ساله چکا کنم دوستای گلم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 92 پست
شراره جام اگه رابطه خودت و.همسرت میگی عالی هست پس یه برگ برنده داری! چون شرط اول تربیت فرزند خوبه! فقط کافیه یه بازنگری توی نحوه زمان خرج کردنت برای دخترت بذاری. من احساس می کنم کار از اینجا می لنگه که تو براش کم زمان میذاری. البته ناخواسته. چون سرت شلوغه. ببین زمان گذاشتن با الکی سرگرم کردن فرق داره ها. هدفمند زمان بذار. میتونی راحع بهش کتاب بخونی یا از یه مشاور کودک کمک بگیری. همین مثال کتاب که گفتم یه زمان گذاشتن هدفمند برای بچه س. اما مثلا مادری که تبلت دست بچه داده و خوشحاله که آخ جون ساکت سد گرفت نشست فارغ از اینکه توی مخ اون بچه جی داره میره و وقتش چطور داره با بازیهای بی اساس هدر میره خیلی مخربه کارش.
LilySlim Weight charts

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رزالین جان دوستم همین روشی که شما گفتی پیش گرفته از ابتدا بچشو باکتاب سرگرم کرده.بچش اصلا علاقه ای به گوشی و تبلت نداره و فوق العاده مودبه و خیلی خوش برخورد و خوش صحبته.مامانش خیییییلی سرش شلوغه ولی هرشب سرساعت 8 باید وقتشو واسه بچه آزاد کنه و همین کارو هم میکنه شوهرشم خیلی باهاش هماهنگه
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
سورا جان خیلی کار خوبی میکنه کتاب بهترین و سالمترین عادت و ، سرگرمی و فرهنگ میشه برای بچه ش. منم عادت دادم پسر دو ساله م از حالا میشینه در حد فهم و توان خودش کتاب میخونه. چه با هم چه تکی. علاقه پیدا کرده. موقع خواب هم کتاب میخونیم با هم. با زبان جذاب و مناسب سنش براش می خوندم از کمتر از یک سالگیش. انس گرفته. باور میکنی توی این مدت تا قبل دو.سالگیش فقط دو.تا کتابشو پاره کرد!! یاد گرفته نباید پاره کنه. چون قصه حسنی رو دوست داشت برای اینکه بیشتر تشویق بشه به کتاب دادم عکس حسنی ده شلمرود رو روی کیک تولدش زدم. انقدر ذوق کرد که محبپر شدم اوت شب برای خوابیدنش سه چهار بار کتاب حسنی نگو یه دسته گل رو براش بخونم تا بخوابه!
LilySlim Weight charts
اول روی رفتارخودتون حساس باشید وشما والدین محترم درست برخورد کردن رو با دخترتون یاد بگیرید بعد به ایراد رفتاری دخترتون که همش ۱۰سالشه فکرکنید. دختری با این سن باید اسمش با خانم همراه باشه مرتب تو اغوش پدر ومادر خصوصا پدرش باشه تا احساس امنیت کنه بدون تذکر پی درپی وبا ارامش وحوصله ازش خواسته بشه تا مسولیت به عهده بگیره نه با کتک وپرخاش

بدون شرح.....

باوجود فرزند دوم باید حساسیت شما روی ایشون بیشترباشه تا احساس ندیده شدن نداشته باشه من طوری با دخترم رفتار میکنم که بخدا فراموش میکنم مادرشم بیشترمثل دوتا دوست همسن وسالیم .خیلی اسیب پذیرتراز اونی هستند که ما فکر میکنیم.

بدون شرح.....

من معذرت میخوام ولی رفتار شما با دخترتون عمیقا ناراحتم کردهمش دختر خودمو تصور کردم که بخوام باهاش اینطوری رفتار کنم!!! چه بلایی سرش میاد.قطعا خیلی سرکشتر ولجوجترخواهدشد.من متعجبم وقتی ما حوصله بچه اول نداریم بچه دوم رو برای چی میاریم!!

بدون شرح.....

تربیت بچه ها چقدر سخته. اما من نوعی به این نتیجه رسیدم که باید همیشه ارامش خودمو حفظ کنم. هروقت مادر خونه عصبی بشه نتایج بدی به بار میاره. بعد هم همون مادر از کار خودش پشیمون میشه ولی اون بچه که متپجه این مساله نمیشه و این خود مادره که از خودش متنفر میشه و احساس بی لیاقتی میکنه و مثل یه دور معیوب این چرخه هی مرتب تکرار میشه. وافعا برا حفظ ارامش باید چیکار کرد؟
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
شراره جان، به این فکر کن که توی این دنیای به این بزرگی همه کس و کار دخترتون شمایید و همینطور نزدیکترین عزیز شما اون هست پس سعی کنید خیلی بهش نزدیک بشید رابطتونو باهاش خوب کنید . مطمئنا دخترتون اخلاقهای خوب هم داره روی اخلاقهای خوبش زوم کنید. عزیزم دخترتون خیلی تو سن بدیه اگه زود نجنبید ممکنه بینتون فاصله بیفته. خواهر من هم با دخترش خیلی مشکل داشت طوری که این اواخر دخترش همش بهش می گفت اون یعنی بهش مامان هم نمی گفت. من با دوتاییشون خیلی حرف زدم خدا رو شکر با رفتن پیش مشاور مشکلشون تا حد زیادی حل شد. سعی کن خیلی روش حساس نباشی. یعنی روی مشکلات بزرگش تمرکز کن خیلی روی مسائلی مثل تمیزی اتاقش حساس نباش منظورم اینه که زیاد بهش سر هر چیزی غر نزن.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
حفظ ارامش درنتیجه فکر کردن به بلایی که با پرخاشگری وعصبی شدن سر بچمون میاریم کم کم بدست میاد.من این موجودات پاک وبیگناهو اصلا مستوجب دعوا وکتک نمیبینم که بخوام حالاباهاش رفتار بهتری داشته باشم یا خودموکنترل کنم

بدون شرح.....

دوست عزیزم نظرت چیه درهفته یکی دوروز خودتو و دخترت مثلا برین باهم استخر؟ میدونم با بچه یه ساله سخته، ولی چاره چیه؟ میتونی برا خرید باهم تنهایی برین یا گاهی با باباش بره ازش نظر بخوایین برا خریدن چیزهای معمولی حتی، مثلا رنگ شیشه شور.... نوع صابون و رایحه اش... و غیره. من پسرم پنج سالشه نمیدونم این روش به کار شما میاد یا نه اما ماشالا شما تحصیلکرده اید این مساله رو بررسی کنید شاید برا جلب تپجه اینکارو میکنه بزارین مورد توجه شما و باباش باشه یه مدت. یه برنامه بریزید که همسرتون توسط یه متخصص با نوع رفتار با دختربچه ها اشنا بشه. ایشون مرد ستن و با روحیات دختربچه ها نااشنا هستن. احتمالا اینقدر با پسر بچه ها سرو کله میزنه بعدش با دخترتون هم پسرونه برخورد میکنه و خشک. منو ببخش عزیزم اگه تو حرفام قضاوتی کردم فقط حدسیات بود
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
بهش زیاد محبت کنید مخصوصا زبانی خیلی ازش تعریف کنید دخترها تو این سن خیلی دوست دارند دیده بشند چه کسی بهتر از شما و پدرش که زیباییها و خوبیهای اونو ببینه و ازش تعریف کنه. سعی کنید استعدادهاشو کشف کنید و وقت خالیشو از طریق پرورش اونا پر کنید تا دیگه جایی برای تبلت و موبایل نمونه مثلا ممکنه دختر شما نقاشیش خوب باشه یا به یک رشته ورزشی یا موسیقی غلاقه داشته باشه سعی کنید نیازهاشو خیلی زیاد بشناسیدش و در جهت رفعشون تلاش کنید خدای نکرده اگه به خاطر رفع نیازهای عاطفیش به سمت غریبه ها کشیده بشه خیلی آسیب می بینه.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
2810