2777
2789

سلام عزیزان دلم

عروسی برادرم نزدیکه، سالن های زیبایی و آرایشگاه هایی که تو مشهد کارشون خیلی خوبه و قیمت مناسبن معرفی کنید لطفا🏵

اگه یه سالن میخوای که قیمتش مناسب باشه ولی کارش در حد آرایشگاههای سرشناش مشهد هست برو رویا توی هاشمیه،. آدرسو شماره ازش ندارم ولی کاراشو از نزدیک دیدم خیلی قشنگه، سرو صورت 250 تا 300 میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه سالن میخوای که قیمتش مناسب باشه ولی کارش در حد آرایشگاههای سرشناش مشهد هست برو رویا توی هاشمی ...

مرسی عزیزم، تو اینترنت سرچ کردم آدرسشو زده هاشمیه۱۴ چهار راه اول سمت چپ پلاک ۶۲ درسته؟ همینه؟

دوستان عزیزم 

الهام اعتمادی در سالن اختصاصی ابرو پردیسان سر بزرگمهر جنوبی ، تابلوش حاشیه ملک آباد دیده میشه . 09157005011

فقط کار میکروبلیدینگ و فیبروز ابرو بصورت تخصصی با بهترین مواد و سرعت عمل خیلی بالا و دقت و ظرافت و ماندگاری فوق العاده و هزینه بسیار مناسب  انجام میده . اینو بگم که : 

اگه یه وقت از قبل واسه میک آپ بگیرید و ازش قول بگیرین خودش انجام بده یه کار بسیار شیک و به روز با هزینه بسیار مناسب ارایه میده بهتون . 

الهام تخصصی ابرو کار میکنه . ولی چون میک آپ رو دوست داره و سلیقه داره ، اگه از قبل بهش بگین انجام میده . مشتری های سابقش هنوز واسه میک آپ میان پیشش .

خیالتون از بابت تناسب میک آپ با استایل صورت و لباستون راحت باشه .

واقعا رضایت شما تضمین شده است .