2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم ولی بچه هام چی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 61 پست
دلت تنگ نمیشه براش ؟؟؟من هرچی فک میکنم نمیتونم از بچم بگذرم

چرا عزیزم خیلی هم تنگ میشه ، ولی چیکار میشه کرد ، من ماشینمو ، طلاهامو فروختم و صد بار فرستادمش کمپ . ولی فایده نداشت . چون خودش نمیخواست 

دست به دست من بده پا به پای من بیا ، بگو امروز واسه عشق بگو فردا واسه ماست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا طلاق نگیره . متاسفم واسه این همجنس های خودم که حق زندگی رو میگیرن از خودشون و باید یه عمر به پای ...

عزیزممم بچه هاشو چیکار کنه 

آورده میشن 

پدر ک دلسوز نیس 

مادر هم ک قانون گوه بدبهتش می‌کنه 

بچه ها بدبخت میشن 

میگه شوهرم سرکار می‌ره دوسم داره خرجی میده مشاور میاذ 

بخدا این آدم قابلیت ترک کردن داره 

همین که مشاور میاد یعنی زندگی رو دوست دارههه 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
من که افسردگی گرفتم فک میکنم فقط منم که زندگیم خراب شده ولی وقتی میرم تو جامعه یا مثلا اینجا میام می ...

اینا حقایق یه زندگی هستش . باید چشم و گوشمونو باز کنیم 

عزیزممم بچه هاشو چیکار کنه  آورده میشن  پدر ک دلسوز نیس  مادر هم ک قانون گوه بدبهت ...

ای عزیز . اینا همش حرفه . من لیسانس حقوقم . اولا اگر بخواد میتونه بچه هاشم بگیره . بعدشم به نظر تو بیشتر از من میخواد خرج شوهرش کنه که زندگیمو دادم که ادم بشه ولی نشد 

عزیزممم بچه هاشو چیکار کنه  آورده میشن  پدر ک دلسوز نیس  مادر هم ک قانون گوه بدبهت ...

این کارای که شوهر این خانم میکنه همش بخاطر این که یکم خسته شده میخواد خستگی در کنه ، هنوز از اعتیاد نبریده که بخواد ترک کنه . 

ای عزیز . اینا همش حرفه . من لیسانس حقوقم . اولا اگر بخواد میتونه بچه هاشم بگیره . بعدشم به نظر تو ب ...

چی بگم والا 

الان فامیل ما جدا شد 

داغون ب قرآن 

بچه هاش مثل ی تیکه گوشت 

دو روز تو هفته میتونن مامانشو ببین مامان همش زیر سرم 

از طلاق میترسم با بچه 

خدا کمک کنه به همه 

چی بگم والا  الان فامیل ما جدا شد  داغون ب قرآن  بچه هاش مثل ی تیکه گوشت  دو ...

اینا همش بخاطر ترسه . والا باید جنگید جلوی این آدما ، من با این که خودم دارم حقوق میخونم ، یه وکیل گرفتم که گفتن بخوای میتونم بچه روهم بگیرم. گفتم نه بزار ننش بزرگ کنه که این همه واسه من خط و نشون میکشید . 

اینا همش بخاطر ترسه . والا باید جنگید جلوی این آدما ، من با این که خودم دارم حقوق میخونم ، یه وکیل گ ...

اخه آدم چجوری بچه اش رو نبینه 😭

خدا کمک کنه به همه 

اخه آدم چجوری بچه اش رو نبینه 😭 خدا کمک کنه به همه 

خیلی سخته ، سخت تر از اون چیزی که فکرشو کنی . ولی نمیتونی خودتو تو زندگی اون طرف بزاری و بگی نه طلاق نگیر ، آدم به یه جای میرسه که میگه همچی رو میبخشمو میرم 

2810