2777
2789
از لحاظ ارتباط وبازی با بقیه بچه ها...چه حرف هایی با بقیه می زنن یا چه بازی می کنند باهم..ممنون
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
بچه ی من بجه ی ارومیه و.همه دوسش دارن ولی تنها ایرادش اینه تو جمع بچه ا حرف نمیزنه فقط بازی وخنده میکنه واین خیلی بده
به نام خداوندی که وجود آرسام ومهرسا را برایمان به ارمغان آورد خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من خیلی اجتماعیه.با اینکه خیلی تنهاست و کسی رو زیاد نمیبینه.اما همون مقدار کم هم با همه راحته خجالتی نیست.عاشق بچه هاست فقط منتظره یه بچه ببینه دوست بشه باهاش و بازی کنه.فقط حیف خیلی تنهاست
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اوایلش مهد میفرستادمش مربیش میگفت اصلا دوست نداره بازیای هیجانی مثل صندلی بازیو قایم باشک بازی کنه فقط دوست داره با بچه ها بازبای اروم مثل نقاشی وخمیر بازیو کلا نشستنی ودرکل بدون هیجان
سی سی پسر من 6 روزه بود.با حلقه
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دختر من کوچیک تره تازه دو سالش شده اما با بچها ها خیلی زود صمیمی میشه و میره بوسشون میکنه میگه بیا بازی احساس بزرگیم میکنه فکر میکنه از هم سناش بزرگتره اگه گریه کنن میرن میگه جونم جونم اوووف شد؟
بچه ها نباید به هیج وجه تنها باشن طفلکیا گناه دارن اخه با می بازی کنن ماها هم که وقت نداریم کل روز باهاشون بازی کنیم