2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات هدیه به حضرت عباس ع و حضرت علی اصغر ع

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@یاسان4‍ 

سلام عزیزم تاپیکات قفل بود منم دندونم رو کشیدم دچار حفره خشک شدم دکترم رفته مسافرت  هفته ی بعد میاد درد دارم چیکار کنم دکتر چی برات تجویز کرد لطفا راهنماییم کن

ازدواجم چند بار بهم خورده خواهرانه دعا کنید ازدواجم جور بشه اگه میتونی برام صلوات بفرست🩷
@یاسان4 ‍  سلام عزیزم تاپیکات قفل بود منم دندونم رو کشیدم دچار حفره خشک شدم دکترم رفته م ...

@یاسان4      لطف کنی راهنمایی کنی خیلی نگرانم 

ازدواجم چند بار بهم خورده خواهرانه دعا کنید ازدواجم جور بشه اگه میتونی برام صلوات بفرست🩷
@یاسان4 ‍  سلام عزیزم تاپیکات قفل بود منم دندونم رو کشیدم دچار حفره خشک شدم دکترم رفته م ...

سلام .اگه مطمئنی توش غذا گیر نکرده ،دوراه داری .

دگزا متازون بزن .آب رو آتیشه .

یا عنبر نسارا دود بده .میتونی سیگار عنبر نسارا از عطاری بگیری و دود کنی .یا عنبر نسارای معمولی دود کن با قیف دودشو بکش دهنش مثل سیگار بده بیرون اینم عالیه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
@یاسان4      لطف کنی راهنمایی کنی خیلی نگرانم

نگرانی نداره ،هیچی نمیشه فقط دردش اذیت کننده است .آب نمک هم قرقره کن که غذا توش نمونه .با مسواک یا خلال دندون اگه چیزی توش مونده در بیار .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نگرانی نداره ،هیچی نمیشه فقط دردش اذیت کننده است .آب نمک هم قرقره کن که غذا توش نمونه .با مسواک یا خ ...

ممنون عزیزم من وسواس دارم رو دندونام میترسیدم حفره خشک بزنه خرابشون کنه لطف کردی🧡🧡🧡🧡🧡

ممنون عزیزم من وسواس دارم رو دندونام میترسیدم حفره خشک بزنه خرابشون کنه لطف کردی🧡🧡🧡🧡🧡

نه نگران نباش بسته میشه .برای دوستمم اینطوری بود بسته شد الکی نگران بود