2777
2789
عنوان

لیفت صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 20045 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مامانم با نخ آپتوس لیفت صورت انجام داد

خیلی خوب شد و راضی بودیم، ماندگاری خیلی خوبیم داشت نسبت. از جراحی می‌رسیدیم ولی این روش نقاهت و خطر خیلی کمی داشت و راحت بود نسبت به جراحی.

کلینیک دکتر کمالی رفتم برید نمونه کاراشونو ببینید drkamaliclinic 

سلام من بعد عمل بینیم صورتم کلی جوش زد دو ماه بعدش خوب شد ولی جاش موند بعد پیلینگ هالیوودی انجام دادم من تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد جای بخیه صورتم که واسه تصادف بود رفت .

شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.

سلام من بعد عمل بینیم صورتم کلی جوش زد دو ماه بعدش خوب شد ولی جاش موند بعد پیلینگ هالیوودی انجام دا ...

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیشوت میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون بردم کارش حرف نداره بهترینهههه❤️‍🔥❤️‍🔥

من خودم تو قم پیش دکتر شیرین حاجی مزدارانی حدود 5 ماه قبل جراحی لیفت صورت انجام دادم. خیلی راضی هستم و جای بخیه هام صن معلوم نیست. موضوعی که واقعا نگرانش بودم. ممنون از خانم دکتر بابت همه زحماتشون

جراحی خیلی خبه و هم اینکه نتیجه ماندگاری داره دکتر موسوی زاده فوق تخصص جراحی پلاستیکه تو تهران و قبلا من خیلی نمونه کار دیدم ازشون واقعا کارش خوبه و اگه میخوای بی ریسک عمل کنی حتما برو پیش ایشون 

سلام من لیفت صورت با نخ در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

2810