2777
2789
عنوان

لیفت صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 20060 بازدید | 76 پست

من خاهرم پیش دکتر سروش کافی این جراحی رو انجام داد دو سال پیش. جراحی تاثیرگذاریه خیلی میتونه تفاوت ایجاد بکنه به شرط اینکه پیش دکتر خوبی بری و دقت کنی موقع انتخاب دکتر. حتما سعی کن تحقیق کنی و بری پیش بهترین جراح لیفت صورت در تهران

برای لیفت صورت با دکتر مشورت کن شاید با مینی لیفت اوکی بشی شایدم لیفت کامل نیاز داشته باشی باز جراح پلاستیک بهتر میتونه راهنماییت کنه من خودم میخاستم انجام بدم دکتر فتحی رو بهم پیشنهاد کردن خیلی خیلی خوب بودن شماره مشاورشونو دارم میذارم برات

09104259025

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین دکتر که برای جراحی لیفت صورت می شناسم دکتر شهریار حدادی هستن خواهرم پیش ایشون عمل کرد و بخاطر نمونه کارای خیلی خوبشون و اینکه فوق تخصص جراحی پلاستیک هستن بهشون مراجعه کرد و نتیجه خیلی خوبی هم گرفتش

2805

من مامانم پیش دکتر ماریا شارع پور جراحی لیفت صورت انجام داد من خودمم جراحی بلفاروپلاستی انجام دادم واقعا راضیم. دکتر با تجربه ای هست اولش می خواستیم بریم تهران عمل کنیم ولی ایشون معرفی کردن خیلی دکتر با تجربه ای هست.

بستگی به میزان افتادگی پوست صورتت داره باید ببینی اصلا میشه لیفت صورت برات انجام داد یا نه اینو باید با جراح پلاستیک مشورت کنی دکتر فتحی کارشون خیلی خوبه مشاوره انلاینم دارن

زندایی من میگفت دلش نمی خواست جراحی کنه ولی از یه طرف دلم می خواست لیفت صورت انجام بده رفت پیش دکتر محمد مهدی سالم تو تهران الان سه هفته میگذره خیلی خوب بود همه فک میکردیم جای بخیه و عمل میمونه و  عمل سخیه ولی خیلی خوب بود. 

من انجام دادم خیلی خوبه من راضی ام تغییراتم خوب بود . ابروهام بالا رفتن . البته باید یه جای خوب بری من دوستم رفت یجا اصلا راضی نبود . من بهش جایی که خودم رفتم پیشنهاد رفتم الان خیلی تعریف می کنه . تو پیجش نمونه کاراش هست 

Drkamaliclinic 

این پیج دکترمه

2810