2777
2789
عنوان

اعتیاد فرزند به گوشی

229 بازدید | 27 پست

سلام دختر من ۱۸ سالشه کل وقتشو سر گوشیه یعنی همین که چشماشو باز می کنه میره سر گوشیش وتا شب سر گوشیشه و۹۰درصد روزشو سر گوشیه هر کاری کردم نتونستم درستش کنم کسی در این مورد تجربه ای نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطوریم مگه کاری یا دلخوشی داریم تو ایران که بخواهیم انجام بدیم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
منم همینطوریم مگه کاری یا دلخوشی داریم تو ایران که بخواهیم انجام بدیم 

فقط بحث ایران نیست در دنیای امروز دیگه چیزی جذاب تر از شبکه های اجتماعی وجود نداره

دسترسی به اون هم خیلی راحته و هزبنه ای هم نداره

سعی کنید اعتیادش به فضای مجازی رو به سمت خوب سوق بدید مثلا اگه هنری رو دوست داره مثل آرایشگری آشپزی شمع سازی و...از طریق اینستا یوتیوب یاد بگیره

یا نرم افزارهای مفید مثل فتوشاپ و ...و یا اگه علاقه داره بره سمت یادگرفتن برنامه نویسی

منظورم اینه که به جای بدون هدف گشتن تو نت هدفمند باشه

اگه میخواید حتی میتونید کلاسهای آنلاین هم ثبت نامش کنید که مقیدتر بشه الان به لطف کرونا خیلی دوره های مجازی خوبی هست که بعضی هاشون حتی مدرک معتبر هم میدن

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
فقط بحث ایران نیست در دنیای امروز دیگه چیزی جذاب تر از شبکه های اجتماعی وجود نداره دسترسی به اون هم ...

آره خوب ولی دختر عموی خودم اتریش زندگی میکنه دو تا پسر داره میگه انقدر این این سرگرمی دارن خیلی کم طرف گوشی میرن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

اگه سال کنکوریه ازش بگیرید ولی اگه دانشگاه میره به نظرم سخت نگیرید 

الان خیلی ها اینجورین 

کلاسای مجازی ثبت نام کنید براش توی همین گوشی 

باز مفید استفاده میکنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
سعی کنید اعتیادش به فضای مجازی رو به سمت خوب سوق بدید مثلا اگه هنری رو دوست داره مثل آرایشگری آشپزی ...

می تونید بگید این دوره ها روچه جوری پیدا کنم یا مثلا اسم سایت شو بگید