2777
2789
عنوان

همونی ام که شوهر سابقم پیشنهاد داد

2409 بازدید | 95 پست

گفتم که بعد از دیابتی شدن پسرم قرار شد برگردیم به هم،خودش همه ی شرط هام رو قبول کرد رفت با خانواده اش حرف زد نظرش عوض شد.

هفته پیش پسرم همش از سه تایی بودن میگفت منم احساساتی شدم باز به شوهرسابقم فرصت دادم

سه شنبه سه تایی رفتیم شهربازی،پسرم خیلی خوشحال بود من از خوشحالی پسرم ذوق مرگ بودم

شوهرم گفت کت شلوارمو بهم میدی فرداشب مراسم عقد آبجیم بپوشم(از اونجایی که خودش همه ی وسایل منو برده بود منم کت شلوار دامادیش رو بهش نداده بودم)

ادامه پست بعد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

خب خب

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
2804
2805

من کت شلوارو کفش رو بهش دادم

وقتی گرفت دیگه هیچ پیامی بهم نداد

شک کردم که نکنه فقط اومده بود کت شلوارو بگیره

که حتی به دوستم گفتم بهم گفت چقدر بدبینی تو

درصورتی که فردای عقد خواهرش یه کت شلوار داغون و قدیمی رو تو همون کاور گذاشت داد پسرم 

و پسرم اومد پیشم

بعد که دیدم عوض کرده بهش گفتم زد زیرش

به مادرش زنگ زدیم گفتیم اونم زد زیرش

خلاصه خیلی مواظب باشید یه سری ها این مدلی دزدی میکنن

2801