2777
2789
عنوان

کمکم کنید

98 بازدید | 11 پست

سلام من مدت مدتیه ک عقد بودم با کسی ک خیلی دوسش داشتم نامزدم تهران بود و من اصفهان همه چیز خوب بود تا اینکه یه شب تو دایرکتم از یه شخص ناشناس یه پیام برام اومد ک اره همسرت خیانت میکنه و نسبت به همسرت کم کم سرد شو و من دلم برات میسوزه و این حرفا منم هر چی گفتم خودتو معرفی کن یه مدرکی رو کن چیزی نگفت منم گفتم رو حساب یه ادم غریبه ک معلوم نیس هدفش چیه بدون دلیل زندگیمو خراب نمیکنم و بلاکش کردم و موضوعو به نامزدم گفتم اونم دست تو قران گذاشت قسم و ایه ک بخدا اینطوری نیس

خلاصه ازون روز من دیگ اعصاب راحت نداشتم از فکر و خیال ک نکنه راست باشه شما جای من باشید چیکار میکنید 

البته بگم ما دور وبرمون دشمن خیلی داریم

زیاد بهش فک نکن دروغه

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش فکر نکن  احتمالا خواسته میونتون خراب کنه

ازون روز بدون اینکه خودم بخام واقعا نسبت بهش سرد شدم فکر و خیال و پیامای اون همش از ذهنم رد میشد با اینکه از پیامشم میشد فهمید که چه قصدی داره ولی چه کنم دست خودم نیس البته الان خیلی بهتر شدم با خودم کنار اومدم ولی اثرات روانی اون حرف الان اثراشو روم گذاشته

ازون روز بدون اینکه خودم بخام واقعا نسبت بهش سرد شدم فکر و خیال و پیامای اون همش از ذهنم رد میشد با ...

اگ حرفاش درست بود حتما سندی مدرکی داشت 

ولی صد درصد قصدش دشمنی بوده‌

فکرای منفی نکن هیچ وقت بهش بی اعتماد نشو 

وگرنه خودت داغون میشی 

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
اره عین همین حرفو زد 

از طرز حرف زدنش معلومه کاره یه بچه ی ۱۵ ۱۶ سالس چه چرت گفته نسبت به شوهرت کم کم سرد شو بگو باشه بخاطر گل روی ماهت اصلا یه دفعه سرد میشم دستوره دیگه ای نداری?

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
ازون روز بدون اینکه خودم بخام واقعا نسبت بهش سرد شدم فکر و خیال و پیامای اون همش از ذهنم رد میشد با ...

چند وقت بعدش دوباره بهم پیام داد ک چیکار کردی ؟فکراتو کردی الان جدا شی بهتره تا اینکه فردا با بچه جدا بشی و ازین چرت و پرتا 

چند وقت بعدش دوباره بهم پیام داد ک چیکار کردی ؟فکراتو کردی الان جدا شی بهتره تا اینکه فردا با بچه جد ...

نامزدم اونقدر ناراحت و داغون بود ازینکه من حرف اینو باور نکنم گوشیو ازم گرفت در جوابش بجای  من گفت بیا خودتو معرفی کن رو در رو بگو نه اسمی ازت میبرم نه هیچی پولم بهت میدم ولی هیججوره راضی نشد 

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs