2777
2789
عنوان

متولدین اسفند88

| مشاهده متن کامل بحث + 41783 بازدید | 349 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جون من سلیقه اتو خیلی قبول دارم دخترم داره 1 سالش میشه خیلی دوست دارم همه چی خوب برگزار بشه میشه راهنماییم کنی؟؟؟؟
و کارت دعوت هم میشه چند نمونه برام بزاری و کمکم کنی
ببخشید میدونم اصلا حال و حوصله هیچ کاریو نداری ولی ازت خواهش میکنم کمکم کنی
باز هم سلام !!!!!!!
از همتون بابت راهنماییتون ممنونم .
ولی نی نی ما همچنان بی اسم مونده .
آویسا جان تولد کیان هم نزدیکه ، احتمالا فردا یه نمونه کارت تولد و کلاه تولد واسش طرح می زنم .
نمونه اش رو هم واسه تو می ذارم . خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سمیرا جان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .
می دونم که توی ایران این اسم واسه پسر استفاده می شه ، اما در خارج از ایران واسه دختر و تا جایی که من می دونم کارن به معنی مبارز هم هست . البته کارن خارجی .
چند روز پیش هم یکی از گزارشگرهای بی بی سی رو دیدم که اسم کوچیکش کارن بود .
راستش اسم کارین رو زیاد دوست نداریم و قبلا مطرح شده بود و رای اعتماد نیاورد .
حوریه جون سلام !!!!!!!!!!
اینطرفا ؟؟؟؟؟؟؟
بیا این و به شوشو بگو ......
من و مهسا و مامانم هم خیلی با شایلین موافقیم .
ولی بابایی اش زیاد دوست نداره . البته صد در صد هم مخالفت نکرد . اما اونجوری که به دلم هم بچسبه ، چیزی نگفت .
راستی ، امسال واسه شایان تولد می گیری ؟؟؟؟؟؟؟؟
من واسه کیان جشن می گیرم . اما یه جشن خانوادگی .
هم خانواده خودم ، هم خانواده بابایی اش . احتمالا حدود 35 نفر تا 40 تا می شن .
اگه بشه یه رستوران رزرو می کنیم . چون اصلا امادگی پذیرایی از مهمونها رو داخل خونه ندارم .
تنها کارهایی که واسه امسالش میخوام انجام بدم . کارت دعوت و کلاه بوقی با شکل خودش و کیک هست .
باقی اش رو می سپرم به دست سرویس رستوران
یکی دو نمونه از کارتهایی که تا حالا درست کردم واست می ذارم . بیا توی تاپیک متولدین آذر 1386 ، واسه اینکه مطالب این تاپیک به هم نریزه . احتمالا اونها هم یواش یواش باید واسه جشن تولد نی نی هاشون آماده بشن .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1452&PageNumber=43
سلام زوزو .. بابا این شوشو خان شما هم مثل اق شوشوی من پس خوش سلیقه نیست .. یه بار فقط سلیقه به خرج دادن و اونم انتخاب ما ها بود :)))

میگم زوزو من هنوز نمیدونم تولد میگیرم یا نه .. ما پارسال دو تا تولد یکی با خانواده خودم شب تولدش گرفتیم و یکی هم شب 4 عید تو خانواده شوشو !!! یعنی سه ماه بعد تولدش .. خب آخه جور نشد بریم شمال و اونا هم عشق یکی یدونه نوشونن و میخواستن حتما کیک تولد یکسالگی شایان و بخورن . امسال هم هی میگن کی میای برای تولد شایان . من اگه تولد بگیرم کاملا خانوادگی .. یکبار با مامانو بابای خودم . یک بار با مامان شوشو اینا .

ولی این تولد دسته جمعی خیلی به یادموندنی تره .. کاش تو هم میتونستی بیای . جات خیییییییییلی خالیه .

میدونی شد 13 آذر ؟؟؟؟
2810