2777
2789
تا جایی که من یادمه مدارس دوران ما خبری از این چیزا نبود جدیدا اتفاقی افتاده بچه ها از این چیزا استف ...

جسارتا عرض میکنم...............یعنی شما اطلاع ندارین که دوساله مدارس آنلاین هست و فقط با گوشی و تبلت و ....بچه ها درس میخونن؟....یعنی دراطرافیان شما بچه محصل نیست؟...........پس اینهمه بچه ای که توی مهمونی تبلت داشتن همه زیر شش سال بودن؟

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
نمیدونستم شما پدرین. بله متاسفانه آقایون در مقابل خواسته بچه ها زودتر کوتاه میان همسر منم دقیقا همین ...

بله اصلا گرونیها با اینکه ماهی ۷ میلیون حقوق میگیرم ولی واقعا دارم به سختی زندگی رو میگردونم میرسم خونه از خستگی تنها کاری که میتونم بکنم تلویزیون دیدنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جسارتا عرض میکنم...............یعنی شما اطلاع ندارین که دوساله مدارس آنلاین هست و فقط با گوشی و تبلت ...

بله میدونم آنلاینه ولی از اینیستاگرام چیزی نمیدونستم

جسارتا عرض میکنم...............یعنی شما اطلاع ندارین که دوساله مدارس آنلاین هست و فقط با گوشی و تبلت ...

چرا هستش ولی شهرستان هستند ولی برزگند متوسطه دوم هستند

برای  نصب ایسنتا دیگه یه کم بستگی داره که پدرومادر تتا چه حد حواسشون به بچه باشه و کنترل کنن

من راستش نه خودم نه زنم هیچ کدوم اینیستا نداریم البته تنها کاری که از دستمون برمیومد این بود که اینترنت تبلت رو قطع کنیم حیف که کروناست بچه ها نه میتونند بلند پارک نه خرید با ماها و نه کارای دیگه فقط نشسته تو خونه

تا جایی که من یادمه مدارس دوران ما خبری از این چیزا نبود جدیدا اتفاقی افتاده بچه ها از این چیزا استف ...

چون حس برتری هست نسبت به این چیزا 

رقابت توی فالور زیاد میدونن و‌… 

رقابت توی درس خوندن ندارن

الان اینستا نصف بیشترش شد بچه 

پدر و مادر سریع یک گوشی یا سیم کارت در اختیار بچه شون قرار میدن بچه خیلی راحت از اینکه پدر و مادر استوری هاش نبیند 

پدر و مادرش هاید میکنه 

بچه های این دوره زمونه خیلی راحت گول میزنن ادم بزرگ ها را 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
چون حس برتری هست نسبت به این چیزا  رقابت توی فالور زیاد میدونن و‌…  رقابت توی درس خوندن ...

من اصلا نمیدونم فالوور یعنی چی اون زمان واقعا مدارس خیلی خوب بود نظارت داشت و اینکه معلم ها هم واقعا دلسوز بودند برای بچه ها الآن وضعیت معلم هایی که واقعا زحمت میکشند برای بچه ها رو نمیدونم با اینکه میدونم حقوق خیلی کم میگیرند

چون حس برتری هست نسبت به این چیزا  رقابت توی فالور زیاد میدونن و‌…  رقابت توی درس خوندن ...

البته ما برای بچه سیم کارت ننداختیم اینترنت رو هم قطع کردیم ولی قرار شده هفته ای یک بار دو ساعت براش اینترنت وصل کنیم فقط زمانی که ما هستیم بازی بریزه و بعدش دوباره اینترنت رو قطع کنیم

من اصلا نمیدونم فالوور یعنی چی اون زمان واقعا مدارس خیلی خوب بود نظارت داشت و اینکه معلم ها هم واقعا ...

الان همین اپلیکیشن شاد که در اختیار دانش اموزها گذاشتن 

ایجاد مزاحمت بین دانش اموزها بیشتر شده 

الان با مجازی بودن کلاس ها بچه ها سرگرم پروفایل توی شاد معلم چی گفته و … هستن 

اولویت اخرشون درس هست 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
البته ما برای بچه سیم کارت ننداختیم اینترنت رو هم قطع کردیم ولی قرار شده هفته ای یک بار دو ساعت براش ...

خوبه 

موقعی که میخواهید اینترنت وصل کنید جلوش انجام ندهید 

چون سریع یاد میگیره 

سیم کارت هم بهتره قایم باشه 

البته ما برای بچه سیم کارت ننداختیم اینترنت رو هم قطع کردیم ولی قرار شده هفته ای یک بار دو ساعت براش ...

اینطوریا هم نیست من و همسرم دو تامون دکترا داریم. ولی هر دومون اینستا نداریم. خیلی وقت گیره چیزی هم نصیب آدم نمیکنه. اینترنت را هم هرگز برای دخترم روشن نمیکنم اگه خودتون به اینترنت آشنا باشین میفهمین که در سرچ کردن ها چیزهای نامربوط میاره که دیدنش برای بچه مضره

اینطوریا هم نیست من و همسرم دو تامون دکترا داریم. ولی هر دومون اینستا نداریم. خیلی وقت گیره چیزی هم ...

بازیهاش رو هم البته قرار شده خودمون برای بچمون بریزیم آره موافقم اصلا یک چیزای نامربوط میاره خودم از همین سایت هم تقریبا استفاده چندانی ندارم فقط بعضی مواقع میام اصلا امروزه نمیشه به اینترنت اعتماد کرد چند روز پیش رفتم در مورد ویژگی های موز تحقیق کنم یک چیزایی آورد پشیمان شدم

اینطوریا هم نیست من و همسرم دو تامون دکترا داریم. ولی هر دومون اینستا نداریم. خیلی وقت گیره چیزی هم ...

راستش من خودم لیسانس عربی دارم زنم هم فوق لیسانس داره امیدوارم بچم مدرسه رفت با این چیزا آشنا نشه چون واقعا نگران شدم