2777
2789
عنوان

مامانم هی شوهرم و میکوبه تو سرم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 29984 بازدید | 226 پست
ب ابن نتیجه میرسیم ک استارتر بدون تحقیق اومده داستان سرایی کنه.تازه از تبسم و حنا خلاص شدیم..بر دروغ ...

عزیزم قبل ازینکه لعنت بفرستی برو نکا کن چند نفر دیگه ام اومدن گقتن میشه آخه مگه سودی به من میرسه بخوام الکی دروغ بگم کاربریمم به خطر بندازم🥺🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با جزييات بگو بلكه فرجي شد واسم

والا تو تلگرام همو پیدا کردیم😐🌸 

و اینکه یه مدت فقط چت میکردیم ینی مثل بعضیا سریع دو روز اول نگفتیم وای عاشقتم قربونت برم😐 

قشنگ سعی کردیم از هم دیگه باخبر شیم بعععععد یه مدت طولانی قرار گذاشتیم رفتیم بیرون 

عزیزم قبل ازینکه لعنت بفرستی برو نکا کن چند نفر دیگه ام اومدن گقتن میشه آخه مگه سودی به من میرسه بخو ...

والا ماهم موندیم. واقعا مگه سودی میرسه؟

من ب دروغگو لعنت دادم اگه دروغ نمیگی ک ناراحتی نداره 

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
بیشتر ببینید

استاتر بهترین کار اینکه

گوش هاتو یکی در کنی یکی دروازه در مقابل حرف های مامانت

ربطی به دینم شاید نداره بعضی مادر زن ها از دامادشون خوشش نمیاد

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
عجب.من اطلاعات کمی دارم در مورد بهائیت ولی تا جایی ک میدونم اعتقاداتی نزدیک ب مسلمونها دارن.دین درست ...

اگه اشتباه نکنم اعتقاد دارن بعد از حضرت محمد یک پیامبر دیگه هم اومده واون آخرین پیامبره واین قسمتش کلا با دین ما فرق داره و دیگه نمیشه به اسم دین خوند یک فرقه است و بها پیامبر خود خوانده شون هم به دست امیر کبیر اعدام میشه 

والا تو تلگرام همو پیدا کردیم😐🌸  و اینکه یه مدت فقط چت میکردیم ینی مثل بعضیا سریع دو روز اول ...

چطوري تو تلگرام پيداش كردي منظورم اينه چطوري  به قول شير فرهاد نوفهمم هم شغل خوبي داره هم آدم خوبيه