2777
2789

خونه خودمون اشالاسال دیگه آماده هست.من مستاجرم اینجاده سال ساخته یاهشت.دوخاب نودوپنج متر.خونه شلوغی دارم پرازوسیله اضافه پسرم دنیایی اسباب بازی داره

شوهرم یکعالمع کتاب خرتوپرت داره کارتن کتابهاشوگذاشتع کناراتاق خاب

بالاکمدهاخاب پرازخرتوپرت کیف ساک های شوهرمه

میگم ببرانباری میگه من کارش دارم

چون قبلاهم شلخته بودم شوهرم بحرف من نیست دگه

گلدون دارم زیاداماهمه خشک میشن

اصلاازخونم راضی نیستم بااینکه مبلمان وسایلم شیکه

یکم خودخونم شیک نیست شوهرم میگه شلخته ای نامنظمی

آخه بابک پسرهفت ساله مدام داره کاردستی نقاشی مکشه

اتاق پسرم کلی خرتوپرت اضافه

حالامخام وسایل اضافی بردارم ببرم انباری

امانمیدونم چطوری خونموشیک کنم ایده بدین

مثلایک ست شمع گذاشتم تودیتشویی خودم لذت میبرم میبینمش روتون هم یک گلدون طبیعی گذاشتم همین

یک بوفه هم دارم

اتاق خواب قلقله وسایله شوهرم نمیبره انباری اثلاهم اجازه نمیده من دست بزنم همش خودش مدیرونظرمیده خستم کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلایک ست شمع گذاشتم تودیتشویی خودم لذت میبرم میبینمش روتون هم یک گلدون طبیعی گذاشتم همین یک بوفه ه ...

روزا که نیست جمع کن منظم تو کارتون بذار خاک نگیره زوشون پلاستیک بکش تو انباری بچین

اولم انباری رو جارو کن و تمیز کن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

سلام عزیزم می‌تونی رنگ بخری دیوار های خونتون رنگ کنی یا جای بوفه و تلویزیون و مبل و... تغییر بده 

سعی کن وسایل های اضافه رو جمع کنی بزاری توی انباری اسباب بازی های پسرات هم بیشترشون جمع کن فقط اونایی که میدونی بیشتر باهاشون بازی می‌کنه رو بزار واسش 

از دیجی کالا هم میتونی دکوری های قشنگی واسه خودت بخری قیمت های خوبی هم داره 

خونتو خلوت کن بنطر من که خونه خلوت شیک تره 

رنگ های روشن واسه دکوراسیون خونت انتخاب کن من بعد 

و اینکه خیلی از وسیله هایی که چند ساله نگهداری شدن به امید اینکه یه روز به درد بخوره  و هنوز به درد نخورده و بده برن

گل هارو هم تو فامیل و آشنا به کسی بده خوب ازشون نگه داری میکنه اگه خراب نشدن و اگه حوصله داری گل زیاد نگه داری کن واسه کتاب‌های همسرتون هم اگه نمیتونی باکس نصب کنی باکس های آماده بگیر وبزار تو اتاق خواب

گل هام بیشترخونه مادرشوهر م بردم همین چندتاگذاشتم شوهرم مگه آپارتمان بدردنمخوره وسیله اتاق شوهرم که نمتونم دست بزنم

مثلاحال جمع مکنم یکهو سرم میادهرچی داره می‌ریزه وسط

شوهرم هم غر دعواکه چراجمع نمکنی خیلی وسواس داره