2777
2789
عنوان

مامانای باردار تشریف بیارید.

78 بازدید | 13 پست

این کوسنای عروسکی ضربه گیر سر نوزاد هست.

جنس پارچه ها کتان نخ ترکه.زیر کارها زیپ کار شده که شست و شو راحت تر باشه.

واسه طراحی اجزای صورت عروسکها از تکنیک نقاشی روی پارچه استفاده شده که با شست و شو خراب نمیشه.

هر کدوم 120000 تومان.

ارسال داخل شهر قزوین و شهر مشهد رایگانه.😍😍

من از اینها نارنجیشو واسه پسرم خریدم.

واسه دخترمم میخوام بگیرم سر سیسمونیش

یادم باشه بهتون سفارش بدم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اینها نارنجیشو واسه پسرم خریدم. واسه دخترمم میخوام بگیرم سر سیسمونیش یادم باشه بهتون سفار ...

حتما گلم در خدمتیم 😍😍

یه مدل جدید داریم میزنیم کوسنای مربعی رگه دوزی شده با پاپیون ناز.اماده شد تگت می کنم😍😍

حتما گلم در خدمتیم 😍😍 یه مدل جدید داریم میزنیم کوسنای مربعی رگه دوزی شده با پاپیون ناز.اماده شد ت ...

میشه مدل هم خودمون بدیم و درست کنی

مثلا ابر، گل و این چیزها

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
واسه هردو سیسمونی کامل میگیرین؟  نارنجی که رنگ اسپرتیه..

اتاق پسرم کلا کرم و قهوه ای هست، کوسن های زنگ های مختلف داره، زرد، نارنجی، و چیزهای مختلف

دوست ندارم خیلی رنگهای تیره یا آبی به کار ببرم واسش

بله گلم حتما.من فیلم این کارو گذاشتم تو پیجم ابر هم گذاشتم پایین تخت دیگه عکسشو نذاشتم

پس میرم پیجت و اونجا مزاحمت میشم