2777
2789
عنوان

مسابقه عکس شهریور ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 562 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من و بهدادم بعد مدتها اومدیم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلااااااااااااااااااااااام فاطمه مترجم جون منم برنده تیر ماه بودم الان حسابمو چک کردم ریختن به حسابامون مررررررررسی که خبر دادی ممنون خانم تهرانی عزیز
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]
آنجلا جان دخملیت لایک شد ممنون بابت لایکت
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
‍‍‍‍parisa جان دختر شمام لایک شد
سلام روز به خیر از کاربران عزیزی که در امضاهاشون لینک شبکه اجتماعی banoo رو گذاشتند خواهش می کنم امضاشون رو تغییر بدن. این امضا با یک چنین محتوایی کاملا جنبه تبلیغاتی سایت بانو را در بر دارد. از همکاریتون سپاسگزارم
2810