2777
2789
با سلام به تمامی مامانهای مهری :
یه سوال از مامانهای گل :
نی نی من 20 مهر بدنیا میاد! (: می خواستم بدونم با توجه به اینکه تو مهر هوا کمی سردتر هست برای اینکه نوزاد را از بیمارستان به خونه بیارید تکه های لباسی را که برای نوزاد در نظر گرفتید چی هست؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

منم یه مامان مهری هستم

تنها فرقم اینه که مهر 87 نی نی ام به دنیا اومد!!!

برای همتون زایمان های آروم و خاطره انگیزی رو آرزو میکنم

موفق باشید مامان مهری های گل گلاااااااااااااااااااااااااااب
2805
مامان مانا منم دخترم 27 ام دنیا اومد ببین عزیزم یه دست سر همی سایز سفر داخل کرک پاپوش دار(پایین پاش باز نباشه ) مناسبه البته دورپیچ یا قنداق فرنگی باید باشه + ساک حمل که به نظر من واسه نیو برن ها بهتر از کریره

پیروز باشی
سلام به خانومهای خوش سلیقه . مامانهای آینده. من به تازگی یک شوی لباس نوزاد و کودک ترتیب دادم. .بسیار مناسب جهت سیسمونی. از 0 تا 4 سال دخترانه و پسرانه . همگی از مارکهای امریکایی و از کیفیت بسیار بالا برخورداره. در ضمن خیلی هم خوشگلن دیدنشون ضرر نداره . اگه میخواهید لباسهای کوچولوهای گلتون همه جا تک باشه حتما یک سر به این شو بزنید.
ست حوله نوزاد . ست های 2 تا 8 تکه. لباسهای پرنسسی ابریشمی مناسب از 2 سال تا 4 سال. پیراهن های زیبا با شورت و بعضا با تل سر. بلوز شورتهای پسرانه.
قابل مقایسه با لباسهایی که تو بوتیکهایی مثل 3 سیب و سه نی نی دیدید. اما با قیمتهای بسیار مناسب تر.
شماره تماس من 09196281619 منطقه سیدخندان

سلام به خانومهای خوش سلیقه . مامانهای آینده. من به تازگی یک شوی لباس نوزاد و کودک ترتیب دادم. .بسیار مناسب جهت سیسمونی. از 0 تا 4 سال دخترانه و پسرانه . همگی از مارکهای امریکایی و از کیفیت بسیار بالا برخورداره. در ضمن خیلی هم خوشگلن دیدنشون ضرر نداره . اگه میخواهید لباسهای کوچولوهای گلتون همه جا تک باشه حتما یک سر به این شو بزنید.
ست حوله نوزاد . ست های 2 تا 8 تکه. لباسهای پرنسسی ابریشمی مناسب از 2 سال تا 4 سال. پیراهن های زیبا با شورت و بعضا با تل سر. بلوز شورتهای پسرانه.
قابل مقایسه با لباسهایی که تو بوتیکهایی مثل 3 سیب و سه نی نی دیدید. اما با قیمتهای بسیار مناسب تر.
شماره تماس من 09196281619 منطقه سیدخندان
2810