2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون زنای عربی معمولا رنگ پوستشون سیاه یا تیره هست ولی ایرانیا سفید و خوشگل واسه اونه 

از عربهای ک میان مشهد من سیاه ندیدم اتفاقا دختراشون چقد خوشگل و سفید و چشم رنگی ان

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

من نیز

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
بیشتر ببینید
😐😐😐ویییییی خواهش میکنم اینارو نگین الان هرچی فوش بلدم نثاره این عربای بی ناموس میکنممممم

فوش نده همش به خاطر پوله و ثروتشونه

واینکه بعضی زنا غرزش خودشون نمیدونن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
رو چه حسابی میگید زنای ایرانی خوشگل ترن من هم عربستان رفتم هم عراق زناشون زیبا هستن

فقط چشم و ابروشون می ارزه به ده تا ....

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
اصلا اینجوری نیست. ما همسایه‌ی عرب داریم و خانوماشون با یه حلقه می‌رن سر خونه و زندگی ... اصولا پر ...

عربای ایران رو با عربای لبان'عربستان امارات'کویت مقایسه میکنی!!!!

ذات بد نیکو نگردد/چونکع بنیادش بد است🌠
یادمه عمه من میخواس برن کربلا گفته بودن بایدحتما بامرد باشی ک بابای منو باخودش برد میگف بازار ک میرف ...

نه عزیزم چون  عراقیا غیر اززن ایرانی تن فروش چیزی ندیدن فکرکردن همه ی زنای ایرانی بلانسبت مثل هم هستن..یکی ازعلل نفوذ بیش ازحدمردای عراقی توایرانم همینه

من نیز

😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بیشتر ببینید