2777
2789
عنوان

ارتوپد تهران

124 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان 

من از شهرستان برای دستم می‌خوام بیام تهران میشه یه دکتر ارتوپد که سمت ترمینال جنوب باشه معرفی کنید 

چون همون سمت جنوب تهران اتاق گرفتم

آخرش که چی...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام اگه یه دکتر خوب میخوای خوب من نمیتونم دقیقا همونجا بهت آدرس بدم اما یه دکتر خوب تو شرق تهران سراغ دارم ارتوپد خیلی خوبیه من مادرم دیسک کمرش  عمل کرده و راضی بودیم از همونجا با مترو راحت میتونی بری عزیزم این شماره تلفنش 77173515 خیابان پیروزی دکتر قربان زاده 

من اون منطقه دکتر نمی شناسم اما اگر دنبال بهترین متخصص ارتوپدی در تهران هستی من دکتر کاوه قرنی زاده رو بهت معرفی می کنم. خیلی دکتر خوبیه. مادرم زیر نظر ایشون درمان شدن. شماره تماس و آدرسشونو برات میذارم

زعفرانیه - خیابان مقدس اردبیلی - ساختمان فرخ - پلاک ۱ طبقه ۴ - واحد ۴۰۴

۰۲۱۲۲۴۰۶۷۶۴

اگه مشکل ارتوپدی دارین، شک نکنید که دکتر امیر صباغ زاده بهترین انتخابه. چون من ماه‌ ها درد مچ پا داشتم، تا اینکه رفتم پیش ایشون. با تشخیص فوق‌ العاده و درمان حرفه‌ ای، الان مثل روز اول راه میرم خدا رو شکر