2777
2789
دخترم روی نمره کارنامه حساسه اصلا نمیخواد یک صدم بخاطر این چیزا کم شه ازش 

اشتباهه این فکر 

با مشاوره و رفتار خودتون بهش بفهمونین که یه نمره بالا پایین هیچی نمیشه مهم خودشه که بخاطر چیزای بی ارزش خودشو اذیت نکنه

بنظرم مشاور خیلی خوبه ببرینش بزارین عزت نفسش بالا بره

آدم بچه میشه نمی‌فهمه عقل الانم بود شکایت میکردم

اره بابا 

غیر انتفاعی شکایت زیاد بشه به معلم میگن دیگه نیا

حالا ما دولتی بودیم از معلم شکایتی داستیم مطرح میکردیم 

معلم میومد سر کااس میگفت غلط، کردید من دیگه سوال نمیدم بهتنون بببینم چطوری میخواید امتحان بدید

❤💍جان من است او

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا تو شهر ما که اینطوریه بقیه جاها رو نمیدونم🤦‍♀️

کاش منم میرفتم غیرانتفاعی هم پایه م قوی بود هم از معلم توهین نمی شنیدم🥺

عمر ما حروم شد

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
خوب  که  چی  تاپیک  میزنی؟  برو  مشکلت  رو  حل  کن &nb ...

عزیزم ناراحت میشی نیا تو تاپیک

اینجا تاپیکهای بی مرتبط تری هم هست حتما خودت یا یکی از اقوامت معلمی 

لطفا بحث نکن حوصله ندارم تکرار میکنم معلم حق نداره سر بچه من عقده هاشو خالی کنه

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
خوب مثلا الان من بچم کلاس چهارم پیشنهاد شما به من چی هست؟

اصلا بهش سخت نگیرین ک‌وااایی هواااار چرا قابل قبول شدییییییی فقط مثل سرگرمی و بازی و فان باهم بخونید درسارو به چشم سرگرمی نگا کنید حالا مثلا اکثر بچه ها از ریاضی بیزارن مثلا با خمیر بازی یا تخته گچی ای وایت بردی چیزی کلا فاز سرگرمی بدین ب درس اصلا عذاب کشیدن سر درس تعطیللللل

اره بابا  غیر انتفاعی شکایت زیاد بشه به معلم میگن دیگه نیا حالا ما دولتی بودیم از معلم شکایتی ...

والا شکایت زیاد که سهله من به شخصه خودم فقط دو بار تذکر میدم بار سوم عذرمعلم رو میخوام سریع جاش جایگزین میکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
زنگ بزن به معلمشون بهش بگو و اعتراض کن

دخترم میگه تروخدا نزن بیشتر لج میکنه

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
مردم حقیقت رو‌نشر میدن .و حقیقت همیشه تلخه . هیچکدوم از بچه های دبستانی فامیل ما تو این تدریس انلای ...

تو  کلاس  های  آنلاین پدر  و مادر  هم  وظایفی  داشتند  

کدوم  شون  وظیفه  شونو  درست  انجام  دادن ؟ 

چند  در صد  از  پدر  و  مادرها  اجازه  تقلب  ندادن ؟  

بالا  ۸۰  درصد  و  بیشتر  خودشون  جواب  هارو  می‌نوشتند و  تشویق  میکردن  تقلب  کنند  و  افتخار  میکردن!   

که  خیلی  کار  غیر   اخلاقی  بود ... 

معلم  های وجدانی که  کار  می‌کردند  در  فضای  مجازی  هم   تو  کلاس  هاشون  دو  نفر  درس  نمیخوندند  و  عملا  تلاش  ها  بی فایده ... چرا  فکر  می‌کنید در شرایط  کرونا  فقط  معلم  وظیفه  داشته  و  پدر  و  مادرها  حتی  نخواستند  جلوی  تقلب  بچه  هارو  بگیرن .....  

کاش منم میرفتم غیرانتفاعی هم پایه م قوی بود هم از معلم توهین نمی شنیدم🥺 عمر ما حروم شد

عمر منم داره حروم میشه

الانم دارم از درس دبیر عربی حرص میخورم یه معنی از نت فرستاده واسمون اصن معلوم نیس چی به چیه!

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه                          
نه نه فقط برخودشون خوبه والا تدریسشون قوی تر نیست

برادرم ابتدایی رو دولتی درس میخوند نمره هاش همیشه افتضاح وقتی واسه راهنمایی غیرانتفاعی ثبت نامش کرد درسش خیلی بهتر شد 

ذوق داشت واسه مدرسه در حالیکه دوران ابتدایی با بدخلقی کلاس هاشو تحمل میکرد 

بنظرم رفتار مناسب معلم باعث میشه بچه بیشتر درس بخونه و انگیزه داشته باشه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
نه نه فقط برخودشون خوبه والا تدریسشون قوی تر نیست

غیردولتی خوب بری تدریسم قویه .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام