2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باران من در جریان همه ی تاپیکات بودم تا حالااا همیشه واست دعا کردم خدا لعنتشون کنههه دارم از ناراحتی اشک میریزم خدا کمکت کنه گلم خیلی نگرانتم بیا خبر بده
خدایا به حق شش ماهه ی کربلا نی نی منم صحیح و سالم بیاد بغلم و چراغ دل همه ی منتظرا رو روشن کن و دامنشون و سبز کن...الهی آمیییین
من نگرانشم.کاش ساک زایمانشو آماده کرده باشه با خودش ببره.از زایمان طبیعی می ترسید کاش شوهرش به هدفش نرسه.خدا کنه اگه مشکلی هست سریع سزارینش کنن.چون اصلا شرایط روحی خوبی نداشت برای زایمان طبیعی
"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
بنظر منم مادر شوهرت از این میترسه که با اومدن بچه، پسرش ازش دور شه این یه پوان مثبت برا توئه دیگه وابستگیش از شوهر و مادر شوهر من بیشتر نیست که با اومدن دخترم کم کم شوهرم فکر و ذکر مادرش از سرش افتاد البته نه کاملا نه ولی حداقلش اینکه حضور منو حس میکنه اینم بخاطر بچه هاست فکر نکن همون اول این اتفاق میفته یخورده زمان میبره ولی میاد طرفت و کارای بد مامانشو میبینه به شرط اینکه خودت رو درگیرش نکنی دختر بزرگم چهار سالشه تحمل کن شب درازست و قلندر بیدار الان به فکر بچه باش استرس نداشته باش شیر غصه بهش نده متاسفانه من اروم نبودم و دخترام عصبی هستن منم روز به روز بدتر میشم و هنوز اون روزا یادمه ولی ضربه رو خودم و بچه هام خوردن موقع زایمان دعا کن برا زندگیت و ارامشت که از همه مهمتره
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
ان شاالله ک زایمان راحت و خوبی داشته باشی و دخترت سالم دنیا بیاد مطمئن باش آهت بزودی دامنشونو میگیره تو مراقب خودت باش

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

خدا کمکت کنه برات دعا میکنم ان شاالله با بچه ات سلامت برگردی و خوشحالمون کنی حالت خوب شد چند روز دیگه بی خبرمون نذار بمیرم برات تو چه حالی زایمان کردی خدا از باعث و بانی ناراحتیات نگذره
پیج خوشمزه من @angel__dessert
برا خودت و بچه ارزوی سلامتی میکنم ..خدا پدرت رو هم بیامرزه.خدا مادرت حفظ کنه.ایشالاه به به لطف تولد حضرت محمد همه زندگی شاد و سالم باشه .شما بعد تولد نینی با لطف خدا همسرت سر عقل بیاد و خوب و خوش زندگی کنی
برا شادی روح مادر شوهرم لطفا صلوات بفرستید ممنون
یا خدا خودت کمکش کن چه بلایی سر دختر دست گل مردم میارن... با چه شور و شوقی دختر بزرگ میکنی میسپریش به یه به ظاهر ادم که خوسبختش کنه اونوقت چه بلاها که سر دخترت نمیاره واقعا واقعا اشکم در اومد دوست خوبم.... خدایا مواظبش باش