2777
2789
عنوان

شمام معلم بد داشتین؟

568 بازدید | 25 پست

خداروشکر من یکی دو مورد بیشتر نداشتم که بخواد دانش آموز رو تحقیر کنه یا رفتار بدی داشته باشه اونم خیلی جزئی بوده، ولی تو سایت خوندم خیلیا خودشون یا بچه هاشون دچار این معلم ها شدن، خیلی بده، فکر می‌کنم تاثیرات روحی روانی زیادی میزاره

🔞تمایلی به صحبت با کودکان در سایتی که مناسب سنشان نیست را ندارم، لطفا افراد زیر 18 سال ریپلای نکنید و در تاپیک های من پست نگذارید. 

معلمی که تحقیر کنه و بی اعصاب باشه نه.ولی بی مسئولیت و نابلد یکی دو مورد داشتم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه الان معلمها چون سهمیه ای شدن خیلی بد شدن  چون سطح سواد پایینه مثلا نهضتین یا خانواده ..... 

معلمای خوب مدارس غیر دولتی ان که وسع خیلیا نمیرسه بزارن اونجاها 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من چون همیشه شاگرد اول بودم معلما باهام کاری نداشتن اما بچه هایی که ضعیف بود درسشون خیلی اذیت میکردن تحقیرشون میکردن یه معلم بیشعور داشتیم تو زمستون تنبلای کلاسو میبرد سرصف میگفت دستاتونو بزارین رو برف بعد با خطکش میزد یا خودکار میذاشت لای انگشتاشون فشار میداد من الانم که الانه بعضی وقتا خواب اون معلم بی وجدانو میبینم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

من کلاس پنجم دبستان بودم یک معلم داشتیم خیلی بد بود درست توضیح نمیداد سر امتحانا هم ما میرفتیم ازش کمک بگیریم مارو میزد و بهمون فحش میداد اصلا اعصاب نداشت خیلی ازش بدم میاد فقط اون بدترین معلمی بود که داشتم🥲☹️😭😆😑🤕