2777
2789
عنوان

لطفا ایده بدید... سورپرایز تولدددد

416 بازدید | 8 پست
دوستان عزیز سلام یکشنبه تولد یکی از صمیمی ترین دوستامون هست که خیلی خیلی براما سنگ تموم گذاشته تو تمام مراسمات ما... همیشه ایده های جالبی برا سورپرایز کردن همه داره و دل همه رو شاد میکنه حسابی من و همسرم با نامزدش میخوام شنبه طی یه مراسمی تولدشو جشن بگیریم ... ولی تونحوه ی سورپرایزش وبرنامش موندیم... هزینه مهم نیست.. لطفاکمککککککککک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
یکی دوساله هرچی بلدبودیم رو انجام دادیم دیگه طرحی نداریم پارسال تو آموزشگاهمون یک اتاقش رو کلا تزین کردیم و همه چی رو اماده کردیم سر ظهر نامزد دوستم با حالت خیلی گرفته وناراحت به دوستم زنگ زد گف خودتو وزد برسون شیشه دشتمو بریده بتادین بیار ترسیده بود رنگ به رو نداشت ولی خیلی خیلی خیلی سورپرایز شد و خوشحال شد چون سه روز قبلش همه باهاش سرسنگشن بودیم میگفت فکرمیکردم فراموشتون شده..
دوستم هم براتولد نامزدش داداش و مامان نامزدش و مارو به کافی شاپ بسیار شیک دعوت کرده بود ساعت 2 داداشش زنگ زد گفت بیا فلان جا ...کارواجب دارم باهات... وقتی از پله ها می اومد بالا برف شادی رو میرختیم روسرش اهنگ تولدت مبارک میخوند و هه جا شمع روشن بود اومد رسید مارو پیدا کرد باز باورش نمیشد که تولد خودشه ..میگفت تو پله ها باخودم میگفت خوش به حالش چقدر خوبه بیرون براش تولد گرفتن خوشبخت کیه!!1
براسالگرد آشناییشون هم دوستم هرچی عکس داشتن از روز اول تاحالا 7تیر به ترتیب چاپ کرده بود تویک البوم بزرگ چسبونده بود... با روبان سفید محکم کرده بود خیلی خیلی جالب بود و همه خوششمون اومد نامزد داشت ازذوق سکته میکرد
2804