2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام به همگی چه قدر خوشحالم که دوباره اومدم اینجا نی نی ناز خیلی سخته می دونم اما سختیش تا دوساله بعدش خیلی راحت می شی، برای اینکه بچه هات باهم بازی می کنن، از نظر تربیتی هم اتفاقا دو تا بچه خیلی بهتره تا یک دونه،من خودم به بعدیش فکر می کنم، البته برای یکی دو سال دیگه، چون به نظرم بچه ها وقتی تنهان خیلی اذیت می شن و والدین هم بیشتر مجبورن درگیرشون بشن، خودت به حرفم میرسی. سانیا جون مبارکت باشه، حسابی مراقب خودت باش بچه ها مراقب نی نی هاتون باشید پسر من هنوز دندون درنیاورده سینه خیز می ره، دستش رو می گیره و از همه جا بالا می ره
همان تغییری باش که می خواهی جهان باشد
سلام خوشحال شدم ازتون باخبرشدم پسرمن هم خوبه فقط میتونم بگم هم شرشده به شدت هم ئتنبلی میکنه راه بره مهرسام الان یک سال و22روزشه از9ماهگی 4دست وپامیره وباکمک درودیوار راه میره ولی تنهایی اصلا سرپا چندلحطه وای میاسته فقط ،ولی لجبازیش خیلی زیادههرچی میخواد باید بگیره ازمون وسرشو میکوبه موهاشو میکشه وسایلو پرت میکنه من وباباش آرومیم ولی مهرسام خیلی شیطونه از دیوار میخواد بگیره بره بالا تابلوهارو بکشه
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
خوب فرشته جون طبیعی شماها هم تو این سن حتما شیطون بودید، حالا که بزرگ شدید آرومید، پسرمنم هنوز راه نمی ره، از تنبلیشون نیست هرکدوم سیستم بدنشون یه جوره و مطابق سیستم خودشون جلو می رن، نمی شه باهم مقایسشون کرد، ضمن اینکه پسرها معمولا دیرتر راه می افتن
همان تغییری باش که می خواهی جهان باشد
دختر من از هفت ماهگی وایمیستاد و دست به دیوار راه میرفت ولی راه نمیفتاد تا اینکه به توصیه چند نفر شبا قبل خواب پاهاش رو با روغن زرد گوسفند چرب کردم واقعا معجزه کرد و سه چهار روز از چرب کردن پاهاش نگذشت که راه افتاد
طرح ویژه بیمه آسیا برای پس انداز بچه های شما هیچ میدونید فقط با ماهانه 50 هزار تومان پس انداز میتونید یک اندوخته 2 میلیاردی برای بچه هاتون داشته باشید؟ برای اطلاعات دقیق تماس بگیرید.. اگر دوست دارید بدونید دقیقا با بیمه عمر چقدر سود میکنید ما اینکار رو رایگان برای شما انجام میدیم.. فقط کافیه تاریخ تولد و میزان سپرده ماهانه رو به ما بگید تا ما جدول بیمه عمر شما را به رایگان براتون اعلام کنیم.. *********یادتون باشه تمام این کارها رایگان انجام میشه******** پس با مشاوران ما در نمایندگی رسمی بیمه آسیا تماس بگیرید .... 09194200267 و یا به کانال تل گرام ما سر بزنید با شماره 09012930100 نمایندگی رسمی بیمه آسیا
2810